Бородулькина Т.А. : [24] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

кандидат психологічних наук, доцент

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 24
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2.pdf.jpg2022Метафоричні асоціативні карти в роботі з дитячою травмоюБородулькіна, Т.О.
9.pdf.jpg2022Дослідження ефективності групового онлайн курсу з подолання стресів АБСР: підготовчий етапХундхаммер, Т.; Боковець, А.; Бородулькіна, Т.; Бондаревич, І.
1.pdf.jpg2022Організація та методичне забезпечення дослідження ефективності групового онлайн курсу з подолання стресів АБСР.Бондаревич, І.; Бородулькіна, Т.
35.pdf.jpg2022Духовне «Я» як основа успішної професійної діяльності медіатораБородулькіна, Т.О.
6.pdf.jpg2021Актуалізація екзистенціальних смислів та самосвідомості як форма психологічної інтервенції в консультативній практиці психологаБородулькіна, Т.
402.pdf.jpg2020Вальдорфська педагогіка: психологічний вимірБородулькіна, Т.О.
ТЕЗИ Бородулькіна_Тернопіль.pdf.jpg2018Особливості дивергентного мислення молодших школярів в умовах впровадження вальдорфської педагогіки в загальноосвітньому навчальному закладіБородулькіна, Т.О.
статья_служение Бородулькина.pdf.jpg2013Психосемантичний аналіз ставлення до служіння у майбутніх психологівБородулькіна, Т.О.
Статья_метафорич тренинг_Бородулькина.pdf.jpg2012Метафоричний тренінг як інноваційна психотехнологія навчання студентів-психологівБородулькіна, Т.О.
статья_Бородулькина_отношение к ВП родителей_2017.pdf.jpg2017Психосемантический анализ отношения к служению у будущих психологовБородулькіна, Т.А.
статья_Бородулькина_Межинская.pdf.jpg2014Представленість емоційних станів людини в зовнішній рекламіБородулькіна, Т.О.; Межинська, Г.В.
статья_Бородулькина_МАК в работе с детьми 2016.pdf.jpg2016Опыт использования метафорических ассоциативных карт в психологической работе с детьмиБородулькина, Т.А.
статья вальдорф_Бородулькина.pdf.jpg2015Вальдорфська педагогіка як здоров’язберігаюча та оздоровча освітня системаБородулькіна, Т.О.
статья  МАК РУКИ _МОНОГРАФИЯ_ЭЛ ВАРИАНТ.pdf.jpg2018Авторские метафорические ассоциативные карты «Руки» в психологической практикеБородулькина, Т.А.
Стаття_метафора_Бородулькина.pdf.jpg2012Метафора в процесі професійної підготовки майбутніх психологівБородулькіна, Т.О.
Стаття ЗАПОРІЗЬКИЙ ВАЛЬДОРФСЬКИЙ ЕКСПЕРИМЕНТ_досвід та перспективи.pdf.jpg2019Запорізький вальдорфський експеримент: досвід і перспективиБородулькіна, Т.О.
Бородулькіна_стаття_ЭМПИРИЧЕСКОЕ ИССЛЕДОВАНИЕ ПСИХОСЕМАНТИКИ ДЕТСКОГО РИСУНКА_ВАЛЬДОРФСКИЙ ЭКСПЕРИМЕНТ.pdf.jpg2019Эмпирическое исследование психосемантики детского рисунка: вальдорфский экспериментБородулькина, Т.А.; Borodulkina, T.O.
Бородулькіна, Мордвинцева_стаття.pdf.jpg2015Особливості уявлень про емоції та почуття у дітей дошкільного вікуБородулькіна, Т.А.; Мордвинцева, М.В.
Бородулькіна Т.О. Розвивальний аспект викладання навчального курсу Вступ до спеціальності психологія.pdf.jpg2017Розвивальний аспект викладання навчального курсу «Вступ до спеціальності: психологія»Бородулькіна, Т.О.
Бородулькина_Статья_метафорич_карты.pdf.jpg2014Опыт использования метафорических ассоциативных карт в преподавании психологических дисциплинБородулькина, Т.А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 24