Шевченко С.О. : [28] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

доктор з державного управління, професор, завідувач кафедри управління та адміністрування

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 28
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
макет_ГЕС_посібн.pdf.jpg2023Глобалізація, євроінтеграція та сталий розвитокШевченко, С. О.; Сидоренко, Н. С.; Липовська, Н. А.
Збірник тестів_ПУА_відред.pdf.jpg2023Збірник тестів за освітньо-професійними програмами «Публічне управління та адміністрування» для першого та другого рівнів вищої освітиСидоренко, Н. С.; Мунько, А. Ю.; Трещов, М. М.; Шевченко, С. О.; Липовська, Н. А.
макет_посібник_ЄДКІ.pdf.jpg2023Підготовка до єдиного державного кваліфікаційного іспиту здобувачів магістратури спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»Шевченко, С. О.; Липовська, Н. А.; Сидоренко, Н. С.
макет_посібник_публ_служ.pdf.jpg2022Публічна службаСидоренко, Н. С.; Шевченко, С. О.; Липовська, Н. А.
макет_посібник_ЄДКІ.pdf.jpg2022Підготовка до єдиного державного кваліфікаційного іспиту здобувачів магістратури спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»Шевченко, С.О.; Липовська, Н.А.; Сидоренко, Н.С.
макет_Місцев_фін.pdf.jpg2022Управління місцевими фінансами в умовах децентралізації владиШевченко, С.О.; Трещов, М.М.; Мунько, А.Ю.
МР_Регіональне управління.pdf.jpg2022Регіональне управлінняШевченко, С.О.; Мунько, А.Ю.
МР_Публічні фінанси.pdf.jpg2022Публічні фінансиШевченко, С.О.; Трещов, М.М.
МР_Місцеве самоврядування.pdf.jpg2022Місцеве самоврядування в системі публічного управлінняШевченко, С.О.
Программа атестаційного екзамену_2021.pdf.jpg2022Програма комплексного атестаційного екзамену для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування»Шевченко, С.О.; Трещов, М.М.; Сидоренко, Н.С.; Мунько, А.Ю.
МР_практика_бакалаври.pdf.jpg2022Програма та методичні рекомендації для проходження практики здобувачами першого рівня вищої освіти за спеціальністю 281 «Публічне управління та адмініструванняШевченко, С.О.; Трещов, М.М.; Сидоренко, Н.С.; Мунько, А.Ю.; Лєбєдєва, Я.В.
МР_Організаційно-правові засади ПС.pdf.jpg2022Організаційно-правові засади публічної служби в УкраїніШевченко, С.О.; Сидоренко, Н.С.
Методичка_маг_ПУА отправ.pdf.jpg2022Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної магістерської роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» денної та заочної форм навчанняШевченко, С.О.; Трещов, М.М.; Сидоренко, Н.С.; Мунько, А.Ю.
117.pdf.jpg2022Розвиток взаємовідносин Литви та України в умовах російсько-української війниШевченко, С.; Косенко, А.
165.pdf.jpg2022Діалог та медіація в системі підвищення кваліфікації публічних службовцівШевченко, С.О.; Мунько, А.Ю.
24.pdf.jpg2022Сучасні міжнародні стандарти та підходи в публічному управлінні охороною здоров’яШевченко, С.О.
26.pdf.jpg2021Гендерно чутливий підхід до організації служби в правоохоронних органахШевченко, С.; Трещов, М.
16.pdf.jpg2020Діяльніcть Вищoгo aнтикoрупційнoгo cуду в Укрaїні як неoбхіднa лaнкa мехaнізму зaпoбігaння пoлітичній корупціїШевченко, С.О.; Сидоренко, Н.С.
18.pdf.jpg2015Аналіз поняттєво-категорійного апарату дослідження процесу гуманізації професійної підготовки публічних службовцівШевченко, С.О.; Shevchenko, S.
17.pdf.jpg2015Методи професійного оцінювання персоналу публічної службиШевченко, С.О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 28