Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/11439
Назва: Підготовка до єдиного державного кваліфікаційного іспиту здобувачів магістратури спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»
Автори: Шевченко, С. О.
Липовська, Н. А.
Сидоренко, Н. С.
Бібліографічний опис: Шевченко С. О. Підготовка до єдиного державного кваліфікаційного іспиту здобувачів магістратури спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» : навч. посіб. / С. О. Шевченко, Н. А. Липовська, Н. С. Сидоренко; ред. С. О. Шевченко. – Дніпро : ДДУВС, 2023. – 296 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: політика
аналіз державної політики
вироблення політики
аналіз політики
публічне управління
публічна політика
управління змінами та трансформаціями
стратегічний менеджмент
стратегічне планування
державне бюджетування
фінансовий менеджмент
публічна служба
лідерство
управління персоналом
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник підготовлено відповідно до програми єдиного державного кваліфікаційного іспиту за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» на другому (магістерському) рівні вищої освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 08.10.2021 № 1076. Посібник містить окремі розділи/теми, вивчення яких дозволяє сформувати необхідний обсяг загальних та спеціальних компетентностей, передбачених Державним стандартом (наказ МОН № 1001 від 04.08.2020 року), серед яких такі важливі, як здатність до абстрактного мислення, аналізу та синтезу, працювати в команді, мотивувати людей та рухатися до спільної мети, бути лідером, діяти соціально відповідально та свідомо, розробляти проєкти й управляти ними, удосконалювати та розвивати професійний, інтелектуальний і культурний рівні, приймати обґрунтовані рішення та використовувати сучасні комунікаційні технології, генерувати нові ідеї (креативність). Матеріал посібника сприятиме засвоєнню слухачами магістратури освітньої програми, стане у нагоді при підготовці до атестації у формі єдиного державного кваліфікаційного іспиту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/11439
ISBN: 978-617-8035-16-7
Розташовується у зібраннях:Липовська Н. А.
ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ
Підручники, навчальні посібники
Сидоренко Н.С.
Шевченко С.О.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
макет_посібник_ЄДКІ.pdf3,16 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.