Монографії : [7] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 7 of 7
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
макет_Монографія_Ісаєва.pdf.jpg2023Соціально-економічні та культурні права і свободи внутрішньо переміщених осіб: теоретико-правова характеристикаНаливайко, Л. Р.; Ісаєва, Н. С.
макет_Лукяненко_Грицай_монограф.pdf.jpg2023Право дитини на захист від усіх форм насильства: теоретичні та практичні аспектиГрицай, І. О.; Лук’яненко, Т. В.
Наливайко_Коршун_монографія-1.pdf.jpg2023Правовий статус внутрішньо переміщених осіб: теорія та практикаНаливайко, Л.Р.; Коршун, А.А.
Макет_монографія міжнародна ЗБІРНИК 02.06 (eng) cover.pdf.jpg2021Концептуальні положення механізму захисту прав дітей: український та зарубіжний контекстOndicova, M.; Krasna, P.; Hullova, M.; Собакарь, А.; Бахчев, К.; Опацький, Р.; Наливайко, Л.; Мороз, В.; Плетенець, В.; Павлова, Н.
Монограф._Завгородній В.А._19.10.2020 (остаточ. та редагов.).pdf.jpg2020Вплив практики Європейського суду з прав людини на юридичну діяльність в Україні: теоретичний, методологічний і прикладний аспектиЗавгородній, В.А.
35.pdf.jpg2020Право на достатній життєвий рівень, право на підприємницьку діяльність та право на пенсійне забезпечення внурішньо переміщених осіб в УкраїніІсаєва, Н.С.; Isayeva., N.S.
Грицай І.О._монографія.pdf.jpg2018Механізм забезпечення принципу гендерної рівності: теорія та практикаГрицай, І.О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 7 of 7