Монографії : [7] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 7 з 7
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
макет_Монографія_Ісаєва.pdf.jpg2023Соціально-економічні та культурні права і свободи внутрішньо переміщених осіб: теоретико-правова характеристикаНаливайко, Л. Р.; Ісаєва, Н. С.
макет_Лукяненко_Грицай_монограф.pdf.jpg2023Право дитини на захист від усіх форм насильства: теоретичні та практичні аспектиГрицай, І. О.; Лук’яненко, Т. В.
Наливайко_Коршун_монографія-1.pdf.jpg2023Правовий статус внутрішньо переміщених осіб: теорія та практикаНаливайко, Л.Р.; Коршун, А.А.
Макет_монографія міжнародна ЗБІРНИК 02.06 (eng) cover.pdf.jpg2021Концептуальні положення механізму захисту прав дітей: український та зарубіжний контекстOndicova, M.; Krasna, P.; Hullova, M.; Собакарь, А.; Бахчев, К.; Опацький, Р.; Наливайко, Л.; Мороз, В.; Плетенець, В.; Павлова, Н.
Монограф._Завгородній В.А._19.10.2020 (остаточ. та редагов.).pdf.jpg2020Вплив практики Європейського суду з прав людини на юридичну діяльність в Україні: теоретичний, методологічний і прикладний аспектиЗавгородній, В.А.
35.pdf.jpg2020Право на достатній життєвий рівень, право на підприємницьку діяльність та право на пенсійне забезпечення внурішньо переміщених осіб в УкраїніІсаєва, Н.С.; Isayeva., N.S.
Грицай І.О._монографія.pdf.jpg2018Механізм забезпечення принципу гендерної рівності: теорія та практикаГрицай, І.О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 7 з 7