Саксонов В.Б. : [10] Collection home page

кандидат юридичних наук, доцент

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 10 of 10
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
71.pdf.jpg2022Деякі зміни в законодавстві про працю сучасної України у період воєнного стануСаксонов, Владислав; Saksonov, Vladyslav
ПД Метод реком 29 08 22.pdf.jpg2022Поліцейська деонтологіяБоняк, В.О.; Саксонов, В.Б.; Селіхов, Д.А.; Завгородня, Ю.С.; Жеглінська, Т.О.; Олійник, Ю.В.
макет_ПД_навч_посіб-1.pdf.jpg2022Поліцейська деонтологіяБоняк, В.О.; Жеглінська, Т.О.; Завгородня, Ю.С.; Олійник, Ю.В.; Саксонов, В.Б.; Селіхов, Д.А.
27.pdf.jpg2021Зміст суб’єктивного юридичного права: уточнення концепціїСаксонов, В.Б.
28.pdf.jpg2021Поняття і зміст цивільно-правового зобов’язання в юридичній доктрині та законодавстві УкраїниСаксонов, В.Б.; Іванов, М.О.
102.pdf.jpg2021Поняття зобов’язання цивільно-правового характеру і його співвідношення з іншими категоріями в юридичній доктрині та законодавстві УкраїниСаксонов, В.; Saksonov, V.
Методичні рекомендації МЗПЛ-РЕДАГОВ. (1)_pravka.pdf.jpg2021Міжнародний захист прав людиниБоняк, В.О.; Сердюк, Л.М.; Саксонов, В.Б.; Саєнко, М.І.; Олійник, Ю.В.
18.pdf.jpg2016Класифікація санкцій норм права за спрямованістю негативних наслідків у вітчизняній юриспруденції в контексті відповідальності юридичних осіб у національному законодавствіСаксонов, В.Б.
5.pdf.jpg2017Особливості розгляду спорів між суб’єктами підприємницької діяльності у міжнародних комерційних арбітражних інститутахСаксонов, В.Б.
40.pdf.jpg2017Особливості застосування положень національного законодавства до договірних відносин суб’єктів господарювання та негосподарюючих суб’єктів – юридичних осіб у сфері відчуження майнаСаксонов, В.Б.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 10 of 10