Саксонов В.Б. : [10] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

кандидат юридичних наук, доцент

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 10 з 10
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
71.pdf.jpg2022Деякі зміни в законодавстві про працю сучасної України у період воєнного стануСаксонов, Владислав; Saksonov, Vladyslav
ПД Метод реком 29 08 22.pdf.jpg2022Поліцейська деонтологіяБоняк, В.О.; Саксонов, В.Б.; Селіхов, Д.А.; Завгородня, Ю.С.; Жеглінська, Т.О.; Олійник, Ю.В.
макет_ПД_навч_посіб-1.pdf.jpg2022Поліцейська деонтологіяБоняк, В.О.; Жеглінська, Т.О.; Завгородня, Ю.С.; Олійник, Ю.В.; Саксонов, В.Б.; Селіхов, Д.А.
27.pdf.jpg2021Зміст суб’єктивного юридичного права: уточнення концепціїСаксонов, В.Б.
28.pdf.jpg2021Поняття і зміст цивільно-правового зобов’язання в юридичній доктрині та законодавстві УкраїниСаксонов, В.Б.; Іванов, М.О.
102.pdf.jpg2021Поняття зобов’язання цивільно-правового характеру і його співвідношення з іншими категоріями в юридичній доктрині та законодавстві УкраїниСаксонов, В.; Saksonov, V.
Методичні рекомендації МЗПЛ-РЕДАГОВ. (1)_pravka.pdf.jpg2021Міжнародний захист прав людиниБоняк, В.О.; Сердюк, Л.М.; Саксонов, В.Б.; Саєнко, М.І.; Олійник, Ю.В.
18.pdf.jpg2016Класифікація санкцій норм права за спрямованістю негативних наслідків у вітчизняній юриспруденції в контексті відповідальності юридичних осіб у національному законодавствіСаксонов, В.Б.
5.pdf.jpg2017Особливості розгляду спорів між суб’єктами підприємницької діяльності у міжнародних комерційних арбітражних інститутахСаксонов, В.Б.
40.pdf.jpg2017Особливості застосування положень національного законодавства до договірних відносин суб’єктів господарювання та негосподарюючих суб’єктів – юридичних осіб у сфері відчуження майнаСаксонов, В.Б.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 10 з 10