Долгорученко К.О. : [15] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

старший викладач

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 15 з 15
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
Методичні рекомед ІДПУ Долгорученко.pdf.jpg2023Історія держави і права УкраїниДолгорученко, К. О.
20.pdf.jpg2023Колабораціонізм як внутрішня загроза національній безпеці України: теоретико-правовий аспектДолгорученко, К. О.
13.pdf.jpg2022«Legal realities» under nazi occupation of ukrainian territories: historical and legal aspect of researchDolhoruchenko, K.; Долгорученко, К.
3.pdf.jpg2022До проблеми ініціювання комітетом Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики введення терміна «рашизм»у сучасний політико-правовий дискурсДолгорученко, К.О.
5.pdf.jpg2021Підходи до розуміння терміно-понять «правова дійсність» і «правова реальність» та проблема методологічної коректності їх вживання в історико-правових дослідженняхДолгорученко, К.О.; Dolhoruchenko, K.
31.pdf.jpg2021Правосвідомість населення в умовах гітлерівської окупації: загальнотеоретичний аспектДолгорученко, К.О.
Методрекоменд ІДПУ 081 (1).pdf.jpg2018Методичні рекомендації щодо організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Історія держави і права України» для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право», що навчаються на першому (бакалаврському) рівні вищої освітиБоняк, В.О.; Завгородня, Ю.С.; Долгорученко, К.О.
IДПЗК_мето._рек._до_СР_Право.pdf.jpg2018Методичні рекомендації щодо організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Історія держави і права зарубіжних країн» для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право», що навчаються на першому (бакалаврському) рівні вищої освітиФіляніна, Л.А.; Завгородня, Ю.С.; Долгорученко, К.О.; Мороз, Ю.Г.
IДПЗК_мето._рек._до_СР_ПД.pdf.jpg2018Методичні рекомендації щодо організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Історія держави і права зарубіжних країн» для здобувачів вищої освіти спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність», що навчаються на першому (бакалаврському) рівні вищої освітиФіляніна, Л.А.; Завгородня, Ю.С.; Долгорученко, К.О.; Мороз, Ю.Г.
Курсові ТДП Метод реком 2018 правоохоронна діяльність.pdf.jpg2018Методичні рекомендації з написання курсових робіт з навчальної дисципліни «Теорія держави та права» для здобувачів вищої освіти спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність», що навчаються на першому (бакалаврському) рівні вищої освітиБоняк, В.О.; Сердюк, І.А.; Завгородній, В.А.; Перепьолкін, С.М.; Долгорученко, К.О.
13.pdf.jpg2018Терор як спосіб девальвації цінності людського життя в умовах сталінського тоталітарного режиму (історико-правовий аспект)Долгорученко, К.О.; Рец, В.В.; Dolgoruchenko, K.O.; Rets, V.V.
20.pdf.jpg2017Правозахисна діяльність Української Гельсінської групи в умовах радянського неототалітаризмуДолгорученко, К.О.
21.pdf.jpg2018The essence of analytical intelligence as a type of activity of the special department of "Vineta" of the Reich Ministry of education and propagandaDolgoruchenko, K.; Долгорученко, К.О.
2 Долгорученко.pdf.jpg2018Цілі інформаційно-аналітичної розвідувальної діяльності спецвідділу «Вінета» в юридичних документах Третього Райху: історико-правовий аспектДолгорученко, К.О.; Сахно, А.О.; Dolgoruchenko, K.O.; Sakhno, A.O.
14.pdf.jpg2017Вплив нацистської пропаганди на правосвідомість українців в умовах окупаціїДолгорученко, К.О.; Dolgoruchenko, K.O.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 15 з 15