Горбалінський В.В. : [8] Collection home page

кандидат юридичних наук, доцент

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 8 of 8
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
ТДП_мр_сі роб_2022.pdf.jpg2022Теорія держави і права: метод. рек. для самост. та індивід. роботи (для здобувачів вищої освіти 1 курсу денної форми навчання ННІПІО)Наливайко, Л. Р.; Горбалінський, В.; Мінакова, Є. В.; Рибалкін, А.; Лебедєва, Ю. В.
43.pdf.jpg2023Проблеми застосування адміністративних процедур в аспекті дискреційних повноваженьГорбалінський, Володимир
15.pdf.jpg2023Актуальні питання обрання способів захисту прав осіб в адміністративному судочинстві УкраїниГорбалінський, В. В.
17.pdf.jpg2023Способи судового захисту прав осіб у сфері публічно-правових відносин в механізмі реалізації права на судовий захистГорбалінський, В. В.
2.pdf.jpg2022Дискреційні повноваження у діяльності публічної адміністрації: підходи до розуміння поняттяГорбалінський, В.В.
32.pdf.jpg2022Міжнародні стандарти забезпечення права на доступ до правосуддя: адміністративно-правовий аспектКоренев, А.; Горбалінський, В.
13.pdf.jpg2022Медіація у судовому провадженні в УкраїніГорбалінський, В.В.; Сопілко, Д.В.
46.pdf.jpg2022Проблемні аспекти запровадження інституту медіації в адміністративному судочинстві в УкраїніГорбалінський, В.В.; Артеменко, Д.С.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 8 of 8