Горбалінський В.В. : [8] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

кандидат юридичних наук, доцент

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 8 з 8
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
ТДП_мр_сі роб_2022.pdf.jpg2022Теорія держави і права: метод. рек. для самост. та індивід. роботи (для здобувачів вищої освіти 1 курсу денної форми навчання ННІПІО)Наливайко, Л. Р.; Горбалінський, В.; Мінакова, Є. В.; Рибалкін, А.; Лебедєва, Ю. В.
43.pdf.jpg2023Проблеми застосування адміністративних процедур в аспекті дискреційних повноваженьГорбалінський, Володимир
15.pdf.jpg2023Актуальні питання обрання способів захисту прав осіб в адміністративному судочинстві УкраїниГорбалінський, В. В.
17.pdf.jpg2023Способи судового захисту прав осіб у сфері публічно-правових відносин в механізмі реалізації права на судовий захистГорбалінський, В. В.
2.pdf.jpg2022Дискреційні повноваження у діяльності публічної адміністрації: підходи до розуміння поняттяГорбалінський, В.В.
32.pdf.jpg2022Міжнародні стандарти забезпечення права на доступ до правосуддя: адміністративно-правовий аспектКоренев, А.; Горбалінський, В.
13.pdf.jpg2022Медіація у судовому провадженні в УкраїніГорбалінський, В.В.; Сопілко, Д.В.
46.pdf.jpg2022Проблемні аспекти запровадження інституту медіації в адміністративному судочинстві в УкраїніГорбалінський, В.В.; Артеменко, Д.С.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 8 з 8