Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 117 (Search time: 0.02 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
МР_Податкове регулювання_ср.pdf.jpg2022Методичні рекомендації для самостійного опрацювання тем навчальної дисципліни «Податкове регулювання та управління фіскальними ризиками» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Публічне управління та адміністрування» зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»Трещов, М.М.
МР_Організація надання адмін послуг - отправ.pdf.jpg2022Організація надання адміністративних послугСидоренко, Н.С.
16.pdf.jpg2020Укріплення фінансової самодостатності регіонів в умовах децентралізаціїМунько, А.Ю.
6т.pdf.jpg2017Моделювання процесів стратегічного управління ресурсним забезпеченням місцевих бюджетівТрещов, М.М.; Treschov, M.M.
21с.pdf.jpg2020Удосконалення підходу до державного управління в сфері освіти України з урахуванням передового досвіду країн ЄССидоренко, Н.С.; Sydorenko, N.S.
4с.pdf.jpg2020Публічне управління інтернаціоналізацією вищої освіти в Україні: від глобального до національного вимірівШевченко, С.О.; Shevchenko, S.O.
25.pdf.jpg2016Особливості громадського контролю у сфері публічної служби в умовах її реформування в УкраїніСидоренко, Н.С.; Sydorenko, N.
5.pdf.jpg2020Державне регулювання національної економіки в посткарантинний періодТрещов, М.М.
3.pdf.jpg2020Організація діяльності інституцій внутрішньої безпеки щодо запобігання корупції у фіскальних органах СШАТрещов, М.М.
8т.pdf.jpg2017Удосконалення ресурсного забезпечення місцевих бюджетів: податкові аспектиТрещов, М.М.; Treschov, M.M.