Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 19 (Search time: 0.01 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
1.pdf.jpg2017Окремі питання реформування системи виконання покарань в УкраїніВедмідський, О.В.
9.pdf.jpg2016Психічний стан засудженого та його адаптаціяОшовська, В.В.
35.pdf.jpg2017Реформування Державної пенітенціарної служби України в контексті міжнародних стандартів поводження із засудженимиВедмідський, О.В.; Ведмидский, А.В.; Vedmidskyy, A.V.
5.pdf.jpg2019Зарубіжний досвід примусового виконання рішень судів та інших органів публічної адміністрації (на прикладі Французької Республіки) та можливості його впровадження в УкраїніМиронюк, Р.В.; Myronyuk, R.V.
10.pdf.jpg2021Вплив рекомендацій Європейського комітету з питань запобігання катуванням чи нелюдському або такому, що принижує гідність поводженню чи покарання на внесення змін до кримінально-виконавчого законодавства УкраїниГрідіна, К.В.; Лавренко, Д.О.; Hridina, K.V.; Lavrenko, D.O.
43.pdf.jpg2018Диференціація та індивідуалізація виконання покаранняПримаченко, В.Ф.
38.pdf.jpg2017До питання про визначення поняття «місця позбавлення волі»Орел, Ю.В.
33.pdf.jpg2017Роль і місце слідчого Державної кримінально-виконавчої служби України у запобіганні пенітенціарній злочинностіВедмідський, О.В.
19.pdf.jpg2021Проблеми та компетенція поліцейських при виконанні вироків суду, пов‘язаних з позбавленням воліТінін, Д.Г.; Тимофєєв, В.П.; Tinin, D.; Tymofieiev, V.
8.pdf.jpg2023Деякі положення міжнародно-правових стандартів у сфері виконання та відбування покарання у виді позбавлення волі: впровадження у національне законодавствоГритенко, Оксана