Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/12006
Назва: Теорія і практика конституціоналізму: вітчизняний і зарубіжний досвід
Автори: ДДУВС
Бібліографічний опис: Теорія і практика конституціоналізму: вітчизняний і зарубіжний досвід : матеріали Регіон. наук.-практ. семінару, присвяч. 27-й річниці прийняття Конституції України (м. Дніпро, 20 черв. 2023 р.). - Дніпро : ДДУВС, 2023. - 163 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: конституційний процес
Конституція
конституціоналізм
захист прав і осіб, які постраждалі від війни
внутрішньо переміщені особи
функції держави
право на медичну допомогу
безоплатна правова допомога
зловживання процесуальними правами
забезпечення гендерної рівності
соціальна реабілітація учасників бойових дій
державна мова
суверенітет України
Короткий огляд (реферат): Збірник містить матеріали Регіонального науково-практичного семінару, в якому брали участь науково-педагогічні працівники ДДУВС та інших закладів вищої освіти України, практичні працівники органів публічної влади, правозахисних організацій Дніпропетровської області, а також здобувачі вищої освіти. Тематика публікацій охоплює актуальні питання теорії та історії конституціоналізму, формування українського конституціоналізму, функціонування Основного Закону держави в умовах дії правового режиму воєнного стану, розвитку Конституції України як найважливішої юридичної гарантії законності і правопорядку в контексті нової реальності, дотримання конституційних прав і свобод людини в діяльності органів публічної влади, їх посадових і службових осіб, конституційно-правових засад забезпечення гендерної рівності в Україні, державної мовної політики й ін. Може бути використано в науково-дослідній роботі й освітньому процесі ЗВО, які здійснюють підготовку правників і правоохоронців, а також у законотворчості та правоохоронній діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/12006
ISBN: 978-617-8035-58-7
Розташовується у зібраннях:Теорія і практика конституціоналізму: вітчизняний і зарубіжний досвід

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
макет_збірник_Регіонального НПС 20.06.2023.pdf1,84 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.