Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/11439
Title: Підготовка до єдиного державного кваліфікаційного іспиту здобувачів магістратури спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Шевченко, С. О.
Липовська, Н. А.
Сидоренко, Н. С.
Citation: Шевченко С. О. Підготовка до єдиного державного кваліфікаційного іспиту здобувачів магістратури спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» : навч. посіб. / С. О. Шевченко, Н. А. Липовська, Н. С. Сидоренко; ред. С. О. Шевченко. – Дніпро : ДДУВС, 2023. – 296 с.
Issue Date: 2023
Publisher: ДДУВС
Keywords: політика
аналіз державної політики
вироблення політики
аналіз політики
публічне управління
публічна політика
управління змінами та трансформаціями
стратегічний менеджмент
стратегічне планування
державне бюджетування
фінансовий менеджмент
публічна служба
лідерство
управління персоналом
Abstract: Навчальний посібник підготовлено відповідно до програми єдиного державного кваліфікаційного іспиту за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» на другому (магістерському) рівні вищої освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 08.10.2021 № 1076. Посібник містить окремі розділи/теми, вивчення яких дозволяє сформувати необхідний обсяг загальних та спеціальних компетентностей, передбачених Державним стандартом (наказ МОН № 1001 від 04.08.2020 року), серед яких такі важливі, як здатність до абстрактного мислення, аналізу та синтезу, працювати в команді, мотивувати людей та рухатися до спільної мети, бути лідером, діяти соціально відповідально та свідомо, розробляти проєкти й управляти ними, удосконалювати та розвивати професійний, інтелектуальний і культурний рівні, приймати обґрунтовані рішення та використовувати сучасні комунікаційні технології, генерувати нові ідеї (креативність). Матеріал посібника сприятиме засвоєнню слухачами магістратури освітньої програми, стане у нагоді при підготовці до атестації у формі єдиного державного кваліфікаційного іспиту.
URI: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/11439
ISBN: 978-617-8035-16-7
Appears in Collections:Липовська Н. А.
ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ
Підручники, навчальні посібники
Сидоренко Н.С.
Шевченко С.О.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
макет_посібник_ЄДКІ.pdf3,16 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.