Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/11338
Назва: Дотримання прав людини у правоохоронній діяльності: стан та перспективи
Автори: ДДУВС
Бібліографічний опис: Дотримання прав людини у правоохоронній діяльності: стан та перспективи: матеріали Всеукр. круг. столу (м. Дніпро, 28 берез. 2023 р.). – Дніпро : ДДУВС, 2023. – 246 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: права людини
правоохоронні органи
Національна поліція
європейські стандарти забезпечення прав жінок в умовах збройного конфлікту
воєнний стан
домашнє насильство
антикорупційні органи в умовах воєнного стану
взаємодія поліції та громади
право цивільної особи на вогнепальну зброю
дотримання прав людини під час застосування поліцейських заходів
права людини на охорону здоров’я та медичну допомогу
Короткий огляд (реферат): У збірнику однойменного круглого столу висвітлено теорію і практику діяльності державних та недержавних органів, підприємств, установ та організацій, а також громадськості у напрямку дотримання прав та свобод людини. Зокрема висвітлені питання щодо забезпечення прав людини під час провадження у справах про адміністративні правопорушення; дотримання прав людини під час застосування поліцейських заходів; реалізації права на свободу та особисту недоторканність людини в діяльності правоохоронних органів; дотримання органами та підрозділами Національної поліції права людини на захист; забезпечення поліцейськими права людини на охорону здоров’я та медичну допомогу; умови тримання затриманих осіб в кімнатах для затриманих та доставлених чергової частини територіальних органів Національної поліції; врахування в діяльності правоохоронних органів України гендерних особливостей фізичної особи; дотримання прав дитини у правоохоронній діяльності; імплементації зарубіжного досвіду дотримання прав людини у діяльності правоохоронних органів. Для науковців, викладачів, здобувачів, практичних працівників правоохоронних органів. Матеріали публікуються в авторській редакції, їх зміст відображає персональну позицію учасника круглого столу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/11338
Розташовується у зібраннях:Дотримання прав людини у правоохоронній діяльності: стан та перспективи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збірник_Дотримання прав.pdf2,13 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.