Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.078 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
макет_Місцев_фін.pdf.jpg2022Управління місцевими фінансами в умовах децентралізації владиШевченко, С.О.; Трещов, М.М.; Мунько, А.Ю.
макет_посібник_ЄДКІ.pdf.jpg2022Підготовка до єдиного державного кваліфікаційного іспиту здобувачів магістратури спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»Шевченко, С.О.; Липовська, Н.А.; Сидоренко, Н.С.
макет_посібник_публ_служ.pdf.jpg2022Публічна службаСидоренко, Н. С.; Шевченко, С. О.; Липовська, Н. А.
МР_практика_бакалаври.pdf.jpg2022Програма та методичні рекомендації для проходження практики здобувачами першого рівня вищої освіти за спеціальністю 281 «Публічне управління та адмініструванняШевченко, С.О.; Трещов, М.М.; Сидоренко, Н.С.; Мунько, А.Ю.; Лєбєдєва, Я.В.
Збірник тестів_ПУА_відред.pdf.jpg2023Збірник тестів за освітньо-професійними програмами «Публічне управління та адміністрування» для першого та другого рівнів вищої освітиСидоренко, Н. С.; Мунько, А. Ю.; Трещов, М. М.; Шевченко, С. О.; Липовська, Н. А.
макет_ГЕС_посібн.pdf.jpg2023Глобалізація, євроінтеграція та сталий розвитокШевченко, С. О.; Сидоренко, Н. С.; Липовська, Н. А.
макет_СІРТ посібник ПУА.pdf.jpg2023Сучасні інструменти розвитку громадТрещов, М. М.; Мунько, А. Ю.
макет_посібник_ЄДКІ.pdf.jpg2023Підготовка до єдиного державного кваліфікаційного іспиту здобувачів магістратури спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»Шевченко, С. О.; Липовська, Н. А.; Сидоренко, Н. С.