Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 17 (Search time: 0.061 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
Мислива_моногр_макет.pdf.jpg2019Кримінально-правова характеристика та запобігання незаконній діяльності у сфері трансплантаціїМислива, О.О.
Якименко_монограф.pdf.jpg2017Запобігання проникненню заборонених предметів до установ виконання покараньШаблистий, В.В.; Якименко, Л.Г.; Shablysty, V.V.; Yakymenko, L.G.
Коломієць,Шаблистий_монографія.pdf.jpg2020Тілесне ушкодження як злочин проти життя та здоров’я людини за кримінальним правом УкраїниШаблистий, В.В.; Коломієць, В.Ю.
Оксаніченко_Шаблистий_монографія.pdf.jpg2020Поняття злісності за кримінальним правом УкраїниОксаніченко, А.С.; Шаблистий, В.В.
Ткаченко_монограф 080518_макет в печать.pdf.jpg2018Кримінальна відповідальність за дії, що дезорганізують роботу установ виконання покараньШаблистий, В.В.; Ткаченко, А.В.
терор 2 розділ.pdf.jpg2014Юридичний аналіз складу злочинів, передбачених Кримінальним кодексом України, які відносяться до терористичної діяльності: 2 розділШамара, О.В.
Монографія_Гузоватий.pdf.jpg2018Кримінальна відповідальність за незаконне збагачення в Україні та деяких зарубіжних країнахГузоватий, О.І.; Титаренко, О.О.
крим відп.pdf.jpg2014Кримінальна відповідальність за злочини проти основ національної безпеки України (проблеми кваліфікації)Бантишев, О.Ф.; Шамара, О.В.
Шаблистий_Монографія.pdf.jpg2015Безпековий вимір кримінального права України: людино- центристське дослідженняШаблистий, В.В.
MONOGRAFIA.pdf.jpg2015Відповідальність за порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю, за кримінальним законодавством УкраїниГрачов, С.В.; Шамара, О.В.