Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/3547
Назва: МОВА І ПРАВО [ПОВНИЙ ТЕКСТ]
Автори: ДДУВС
Бібліографічний опис: Мова і право: матеріали наук.-практ. семінару (м. Дніпро, 15 листопада 2017 р.). – Дніпро: ДДУВС, 2018. – 205 с.
Дата публікації: 2017
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: іноземна мова
іншомовна підготовка
юридичний текст
комунікація
підготовка кадрів
комунікативна компетенція
Короткий огляд (реферат): Вміщено матеріали науково-практичного семінару, в якому взяв участь професорсько-викладацький склад мовних кафедр Дніпра та інших міст України. Тематика статей охоплює актуальні проблеми системного підходу до термінотворення, перекладу, вивчення та застосування іншомовних слів під час навчання рідній та іноземній мовам у спеціалізованих вищих навчальних закладах, погляди про культуру професійного мовлення (українською та англійською мовами), а також правову підтримку української мови в Україні. Матеріали науково-практичного семінару можуть бути використані викладачами для підготовки до занять із рідної та іноземної мов, а також для розроблення підручників та посібників, які б передбачали достатню мовну підготовку старшокласників, здобувачів вищої освіти, слухачів магістратури та ад’юнктури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/3547
Розташовується у зібраннях:Мова і право

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник МОВА І ПРАВО 2017.pdf1,75 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.