Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-8 зі 8.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
13.pdf.jpg2022Медіація у судовому провадженні в УкраїніГорбалінський, В.В.; Сопілко, Д.В.
2.pdf.jpg2022Дискреційні повноваження у діяльності публічної адміністрації: підходи до розуміння поняттяГорбалінський, В.В.
32.pdf.jpg2022Міжнародні стандарти забезпечення права на доступ до правосуддя: адміністративно-правовий аспектКоренев, А.; Горбалінський, В.
46.pdf.jpg2022Проблемні аспекти запровадження інституту медіації в адміністративному судочинстві в УкраїніГорбалінський, В.В.; Артеменко, Д.С.
15.pdf.jpg2023Актуальні питання обрання способів захисту прав осіб в адміністративному судочинстві УкраїниГорбалінський, В. В.
17.pdf.jpg2023Способи судового захисту прав осіб у сфері публічно-правових відносин в механізмі реалізації права на судовий захистГорбалінський, В. В.
43.pdf.jpg2023Проблеми застосування адміністративних процедур в аспекті дискреційних повноваженьГорбалінський, Володимир
ТДП_мр_сі роб_2022.pdf.jpg2022Теорія держави і права: метод. рек. для самост. та індивід. роботи (для здобувачів вищої освіти 1 курсу денної форми навчання ННІПІО)Наливайко, Л. Р.; Горбалінський, В.; Мінакова, Є. В.; Рибалкін, А.; Лебедєва, Ю. В.