Богуславський М.Г. : [9] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

кандидат юридичних наук, науковий співробітник навчально- наукової лабораторії з дослідження проблем протидії організованій злочинності та корупції ННІП та ПФПНП ДДУВС

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 9 з 9
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
5.pdf.jpg2023Щодо особливостей видів кваліфікованих вимагань, що вчинюються організованими групами та злочинними організаціямиБогуславський, М. Г.; Мороз, В. П.
7.pdf.jpg2023Щодо особливостей проведення окремих слідчих дій при розслідуванні кваліфікованих вимагань, що вчинюються організованими групами та злочинними організаціямиБогуславський, М.
Метод.рекомендації іноземці.pdf.jpg2023Алгоритм діяльності підрозділів стратегічних розслідувань щодо перевірки законності перебування на території України представників «етнічних діаспор», що входять до складу транснаціональних та етнічних організованих груп та злочинних організаційМороз, В.П.; Богуславський, М.Г.; Паршин, Ю.І.; Санакоєв, Д.Б.
ДСР оцінка діяльності під час воєного стану.pdf.jpg2022Оцінка рівня стану організованої злочинності в Україні та протидії підрозділами Департаменту стратегічних розслідувань НПУ в умовах воєнного стануМороз, В.П.; Богуславський, М.Г.; Ревіна, Г.В.
Метод.рекомендації вимагання.pdf.jpg2023Виявлення і розкриття кваліфікованих видів вимагань вчинених учасниками організованих груп та злочинних організаційМороз, В.П.; Богуславський, М.Г.; Санакоєв, Д.Б.
Монографія Мороз, Чаплинський 04.04.23-1.pdf.jpg2023Протидія організованій злочинності в Україні: сучасність та перспективиМороз, В.П.; Чаплинський, К.О.; Богуславський, М.Г.; Волошина, М.О.
34.pdf.jpg2022Правопорушення у сфері проведення операцій з об’єктами нерухомого майна: особливості характеристики правопорушеньПаршин, Ю; Мороз, В.; Богуславський, М.; Parshyn, Yu.; Moroz, V.; Boguslavskyi, M.
Метод.рекомендації операції з нерухомістю.pdf.jpg2022Протидія кримінальним та іншим правопорушенням у сфері проведення операцій з об’єктами нерухомого майнаЧаплинський, К.О.; Мороз, В.П.; Павлова, Н.В.; Богуславський, М.Г.; Санакоєв, Д.Б.
Порівняльні таблиці запитальників Європолу.pdf.jpg2022Порівняльні таблиці запитальників ЄврополуБогуславський, М.Г.; Санакоєв, Д.Б.; Юр’єв, Д.С.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 9 з 9