Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 25 (Search time: 0.031 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
МР_Податкове регулювання_ср.pdf.jpg2022Методичні рекомендації для самостійного опрацювання тем навчальної дисципліни «Податкове регулювання та управління фіскальними ризиками» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Публічне управління та адміністрування» зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»Трещов, М.М.
1.1  policy brief_1_eng.pdf.jpg2019Громадянське суспільство проти корупції в Україні: політичні ролі, стратегії адвокації та впливБадер, М.; Гус, О.; Мелешевич, А.; Нестеренко, О.
Методичні рекомендації адмінка.pdf.jpg2018Порядок та процедура притягнення до відповідальності замовників та учасників процедур конкурсних торгів за порушення Закону України «Про публічні закупівлі»Дараган, В.В.; Бобров, Д.Ю.
МР_Організація надання адмін послуг - отправ.pdf.jpg2022Організація надання адміністративних послугСидоренко, Н.С.
МIГРАЦIЙНЕ ПРАВО СІР.pdf.jpg2018Міграційне право: метод. рек. для самостійної та індивідуальної роботиГрицай, І.О.; Тарасенко, Ю.М.
МР_Організаційно-правові засади ПС.pdf.jpg2022Організаційно-правові засади публічної служби в УкраїніШевченко, С.О.; Сидоренко, Н.С.
МР_Податкове регулювання_сз пз.pdf.jpg2022Методичні рекомендації для проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Податкове регулювання та управління фіскальними ризиками» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Публічне управління та адміністрування» зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»Трещов, М.М.
МР_Регіональне управління.pdf.jpg2022Регіональне управлінняШевченко, С.О.; Мунько, А.Ю.
методичка АП 05.2022-1.pdf.jpg2022Адміністративне правоГолобутовський, Р.; Ільков, В.; Кусько, Р.; Дрозд, Т.
МР_Стратегічне та антикризове управління.pdf.jpg2022Стратегічне та антикризове управлінняТрещов, М.М.