Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/6893
Назва: Теорія та практика конституціоналізму: вітчизняний і зарубіжний досвід
Автори: ДДУВС
Бібліографічний опис: Теорія та практика конституціоналізму: вітчизняний і зарубіжний досвід : матеріали Регіонал. наук.-практ. семінару, присвяч. 25-й річниці прийняття Конституції України (м. Дніпро, 17 червня 2021 р.). - Дніпро : ДДУВС, 2021. - 116 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: державне правління
Конституція
державнотворчій процес
забезпечення прав і свобод людини
права дитини
конституційний процес
гендерна рівність
кримінальне провадження
верховенство конституції
Короткий огляд (реферат): Збірник містить матеріали Регіонального науково-практичного семінару, в якому взяли участь учені, практичні працівники органів представники органів публічної влади, правозахисних організацій Дніпропетровської області, а також здобувачі вищої освіти. Тематика публікацій охоплює актуальні проблеми сучасного конституціоналізму, зокрема: Конституції України в історичному та сучасному вимірі; Основного закону держави як об`єкта порівняльно-правових досліджень; Конституції України як суспільного договору і основи національного законодавства; законодавчого конституційного процесу в Україні як правового підґрунтя для проведення необхідних реформ. Матеріали заходу можуть бути використані в науково-дослідній роботі та освітньому процесі ЗВО, які здійснюють підготовку правників і правоохоронців, а також у законотворчості та правоохоронній діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/6893
ISBN: 978-617-8032-29-6
Розташовується у зібраннях:Теорія та практика конституціоналізму: вітчизняний і зарубіжний досвід

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА КОНСТИТУЦІОНАЛІЗМУ 2021н.р ВИЧИТАТИ.pdf1,37 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.