Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/6703
Назва: Гендерний портрет Дніпропетровської області
Автори: Гиренко, Л.А.
Наливайко, Л.Р.
Вакулич, М.М.
Добробог, Л.М.
Комих, Н.Г.
Марценюк, Л.В.
Мінакова, Є.В.
Можечук, Л.В.
Охота, Н.В.
Полянська, Я.В.
Ревіна, Г.В.
Самотуга, А.В.
Толошна, Н.В.
Бібліографічний опис: Гендерний портрет Дніпропетровської області : наук.-практ. вид. (жовтень 2020 р.) /кол. авт., ред. Л.Р. Наливайко (за сприяння Дніпропетровської обласної ради, комунального підприємства ДОР «Представництво Придніпров’я» та громадської організації «WOMEN plus»). – Дніпро: ДДУВС, 2020. – 94 с.
Дата публікації: 2020
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: Дніпропетровська область
демографічна характеристика
публічне управління
громадсько-політичне життя
зайнятість
безробіття
охорона здоров’я
освіта
соціальний захист
правоохоронні органи
правопорушення
міжнародні порівняння
гендер
Короткий огляд (реферат): Гендерний портрет Дніпропетровської області – це аналітична збірка, що включає актуальну соціально-демографічну статистику та особливості таких груп, як жінки і чоловіки. Зібрана інформація відтворює демографічні характеристики регіону та включає достовірні показники у таких сферах як політика та публічне управління, громадсько-політичне (суспільне) життя, зайнятість населення та рівень безробіття, охорона здоров’я, освіта, соціальний захист населення, статистика представництва жінок і чоловіків у правоохоронних органах. У збірці наведено результати унікальних міжнародних досліджень. Її перевагою є розроблені гендерними експертами узагальнення, висновки та рекомендації, які суттєво спрощують використання статистичних даних у нормотворчості, правозастосуванні, стратегічному плануванні та управлінні, освітній і науковій діяльності тощо. Видання розраховано на експертне середовище, представників органів державної влади та місцевого самоврядування, інститутів громадянського суспільства, науковців, освітян та здобувачів освіти, а також усіх тих, хто цікавиться проблематикою гендерної рівності в суспільстві та Дніпропетровському регіоні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/6703
ISBN: 978-617-7665-92-1
Розташовується у зібраннях:Вакулич М.М.
Грицай І.О.
Добробог Л.М.
ЗВІТИ
Звіти
Комих Н.Г.
Можечук Л.В.
Мінакова Є.В.
Наливайко Л. Р.
Ревіна Г.В.
Самотуга Андрій Валерійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гендерний портрет Дніпропетровської області_нов.pdf8,88 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.