Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/6543
Назва: ФІЗИЧНА ПІДГОТОВКА МОЛОДІ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ: ПРОБЛЕМИ, ІННОВАЦІЇ, РЕКОМЕНДАЦІЇ [ПОВНИЙ ТЕКСТ]
Автори: ДДУВС
Бібліографічний опис: Фізична підготовка молоді в умовах пандемії: проблеми, інновації, рекомендації: матеріали Регіонал. кругл. столу (м. Дніпро, 22 квітня 2021 р.). - Дніпро : ДДУВС, 2021. – 219 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: фізична підготовка
фізична культура
пандемія
спеціальна фізична підготовка
заняття з фізичного виховання
дистанційне навчання
професійна підготовка
фізичне навантаження
інклюзивна освіта
Короткий огляд (реферат): Збірник містить матеріали Регіонального круглого столу, в якому взяли участь науковці, викладачі та здобувачі вищих навчальних закладів та наукових установ Дніпропетровського регіону та України, а також фахівці-практики з фізичного виховання та спорту. Тематика публікацій охоплює актуальні проблеми та розвиток фізичного виховання молоді в умовах карантинних заходів, актуальні питання фізичного виховання у закладах вищої освіти, інновації при організації занять спортом та фізичною культурою в сучасних умовах, здоров’язбережувальні технології у фізичному вихованні актуальні питання розвитку фізичних та спеціальних фізичних якостей, профессійно-прикладна фізична підготовка, санітарно-гігієнічні вимоги та організація безпеки при заняттях спортом та фізичною культурою для різних груп населення, проблеми організації фізичного виховання при дистанційній формі навчання, актуальні питання оцінки здоров’я та функціонального стану молоді, яка займається спортом. Матеріали круглого столу можуть бути використані в науково-дослідній роботі та навчальному процесі ЗВО.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/jspui/handle/123456789/6543
Розташовується у зібраннях:МАТЕРІАЛИ НАУКОВИХ ЗАХОДІВ
Фізична підготовка молоді в умовах пандемії: проблеми, інновації, рекомендації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сборник кр стол 2021_1.pdf3,96 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.