Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/6053
Назва: Наука в контексті філософських знань
Автори: Мурашкін, М.Г.
Бібліографічний опис: Мурашкін М.Г. Наука в контексті філософських знань: монографія / М.Г. Мурашкін. - Дніпро: ДДУВС; Монолит, 2021. - 184 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: ДДУВС, Монолит
Ключові слова: наука
філософія
етика
релігієзнавство
наукові факти
наукові знання
Короткий огляд (реферат): У монографії досліджено особливості наукового і філософського знання, одним із предметів яких є філософія науки, яка має певні закони, має свої крітерії встановлення істини. Ці закони і критерії філософії науки не суперечать структурам і категоріальним системам як теоретичної науки так і філософії. Монографія призначена для наукових співробітників, які мають інтерес до проблем науки, філософії науки, філософії. Встановлено, що некласична філософія розглядає розум, вплетений в світ. Але філософія в своїх категоріальних структурах значною мірою відсторонюється від безпосереднього досвіду. Тому і виникає необхідність в обов’язковому посиланні на факти, перевірені практикою. Монографія орієнтує на важливість вибору такої цінності як людське життя до чого ведуть істини як науки так і філософії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/6053
ISBN: 978-617-7369-64-5
Розташовується у зібраннях:МОНОГРАФІЇ
Монографії
Монографії
Мурашкін М.Г.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Наука;МОНОГРАФИЯ.pdf699,17 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.