Шаблистий В.В. : [50] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

доктор юридичних наук, професор

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 50
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
Курс лекцій-КВП-2019 (3) (1).pdf.jpg2019Кримінально-виконавче право України: курс лекційПримаченко, В.Ф.; Хашев, В.Г.; Шаблистий, В.В.; Школа, С.М.; Якименко, Л.Г.
Шаблистий_Чорна_монографія.pdf.jpg2020Кримінальна відповідальність за невиконання рішення суду у кримінальному провадженніШаблистий, В.В.; Чорна, О.В.
86.pdf.jpg2020Про взаємозв’язок змін та доповнень до КК України та правового забезпечення охорони національної безпекиШаблистий, В.В.; Людвік, В.Д.
Макотченко_метод_рек___готово.pdf.jpg2019Запобігання зловживанню або перевищенню влади чи службовими повноваженнями в сучасних умовахШаблистий, В.В.; Макотченко, Л.М.
Коломієць,Шаблистий_монографія.pdf.jpg2020Тілесне ушкодження як злочин проти життя та здоров’я людини за кримінальним правом УкраїниШаблистий, В.В.; Коломієць, В.Ю.
6.pdf.jpg2019Дискусійні питання притягнення до кримінальної та адміністративної відповідальності за вчинення корупційних та пов'язаних із корупцією правопорушеньШаблистий, В.В.
9.pdf.jpg2019Морально-етичний зміст рішень Європейського суду з прав людини: кримінально-правовий вимірШаблистий, В.В.; Людвік, В.Д.; Терещенко, А.І.; Shablystyy, V.V.; Lyudvik, V.D.; Tereshchenko, A.I.
Шаблистий_Александрова__монографія.pdf.jpg2019Кримінальна відповідальність за ухилення від призову за мобілізацієюШаблистий, В.В.; Александрова, А.Ю.
25.pdf.jpg2019Нові підходи до кримінально-правового забезпечення людини від насильства за ознакою статтіШаблистий, В.В.; Людвік, В.Д.
Хулиган__макет в печать.pdf.jpg2019Особливості кваліфікації хуліганства, поєднаного із опором працівнику поліції під час охорони громадського порядкуГалемін, О.А.; Терещенко, А.І.; Шаблистий, В.В.
Тюрьма__макет в печать.pdf.jpg2019Кримінологічна характеристика та запобігання проникненню заборонених предметів до установ виконання покараньПримаченко, В.Ф.; Шаблистий, В.В.; Якименко, Л.Г.
59.pdf.jpg2018Незаконний обіг зброї в Україні: міф чи реальність?Шаблистий, В.В.
34.pdf.jpg2018Поняття інтересу в кримінальному праві Україні: постановка проблемиШаблистий, В.В.; Shablystyy, V.V.
27.pdf.jpg2018Конфіскація та спеціальна конфіскація як можливий наслідок вчинення корупційного правопорушенняШаблистий, В.В.; Shablystyy, V.V.
Практикум-КВП-2018_макет.pdf.jpg2018Кримінально-виконавче право України: практикумЛюдвік, В.Д.; Некрасов, О.О.; Примаченко, В.Ф.; Терещенко, А.І.; Хашев, В.Г.; Шаблистий, В.В.
КОЗСЕ_практ_пособ_2018_макет.pdf.jpg2018Кваліфікація окремих злочинів у сфері економікиБабанін, С.В.; Кисельов, І.О.; Лисенко, В.О.; Філіпп, А.В.; Хашев, В.Г.; Шаблистий, В.В.
Курс лекцій-ПС і.pdf.jpg2017Правова статистикаБабанін, С.В.; Телійчук, В.Г.; Ткаченко, А.В.
10_Shablystyj_.pdf.jpg2018Незаконний обіг зброї в Україні: питання кримінальної відповідальностіШаблистий, В.В.; Shablystyj, V.V.
Шаблистий_Монографія.pdf.jpg2015Безпековий вимір кримінального права України: людино- центристське дослідженняШаблистий, В.В.
Збірник ППВСУ.pdf.jpg2013Збірник нормативно-правових актів Верховного Суду України (у кримінальних справах)Алфьоров, С.М.; Людвік, В.Д.; Примаченко, В.Ф.; Терещенко, А.І.; Шаблистий, В.В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 50