Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 70.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
31.pdf.jpg2018Актуальні питання щодо використання поліграфа як запорука ефективності у діяльності правоохоронних органівКононець, В.П.
Кононець Монография Аеропорт-2_ред.pdf.jpg2018Адміністративно-юрисдикційна діяльність поліції щодо забезпечення публічного порядку та безпеки в аеропортахКононець, В.П.
44.pdf.jpg2018Центри надання правової допомоги як засіб забезпечення виконання судових рішень органами державної виконавчої службиКононець, В.П.
11.pdf.jpg2020Права та обовязки дільничного офіцера поліції щодо захисту прав та свобод дітейКучук, М.; Бойко, І.; Кононець, В.П.
3.pdf.jpg2022Особливості діяльності експертно-апеляційної ради з питань ліцензування окремих видів господарської діяльностіМороз, В.
34.pdf.jpg2022Правопорушення у сфері проведення операцій з об’єктами нерухомого майна: особливості характеристики правопорушеньПаршин, Ю; Мороз, В.; Богуславський, М.; Parshyn, Yu.; Moroz, V.; Boguslavskyi, M.
64.pdf.jpg2019Особливості адміністративно-правового статусу Збройних Сил України як суб’єкта взаємодії з громадянським суспільствомКононець, В.П.
19.pdf.jpg2022Legislative support enforcement of court judgments in UkraineMoroz, V.; Мороз, В.
31.pdf.jpg2019Щодо питання з надання адміністративних послуг МВС: видача свідоцтва про допущення транспортних засобів до перевезення вантажівКононець, В.П.
2019Забезпечення гендерної рівності: он-лайн курсНаливайко, Л.Р.; Грицай, І.О.; Головіна, О.В.; Кононець, В.П.