Голобутовський Р.З. : [30] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

кандидат юридичних наук, доцент

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 30 з 30
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
ТППЗ_мр_сi_робота_02.03.2020.pdf.jpg2019Теорія та практика правозастосування: метод. рек. для самост. та індивід. роботи (для слухачів магістратури юрид. ф-ту)Наливайко, Л.Р.; Голобутовський, Р.З.; Касяненко, Є.В.; Чепік-Трегубенко, О.С.
ТППЗ_навч_посiб_27.02.2020.pdf.jpg2019Теорія та практика правозастосування у тестових завданняхНаливайко, Л.Р.; Голобутовський, Р.З.; Наливайко, О.І.; Малихіна, А.І.; Обушко, В.В.
11.pdf.jpg2016Проблеми реалізації принципу транспарентності в діяльності органів державної влади України в умовах євроінтеграції: аналіз доктринальних джерелГолобутовський, Р.З.
ТППЗ_2017.pdf.jpg2017Теорія та практика правозастосування у тестових завданняхНаливайко, Л.Р.; Голобутовський, Р.З.; Звягіна, Е.В.; Кузьміна, І.С.; Наливайко, О.І.; Чепік-Трегубенко, О.С.
ТДП_НАВЧ_ПОСIБ.pdf.jpg2018Теорія держави і права в тестових завданняхНаливайко, Л.Р.; Голобутовський, Р.З.; Наливайко, О.І.; Чепік-Трегубенко, О.С.; Касяненко, Є.В.; Орєшкова, А.Ф.; Звягіна, Е.В.
ОЮКП_СЗ.pdf.jpg2018Основи юридичної клінічної практики: метод. рек. для підгот. до семін. занять (для студентів 4 курсу юрид. фак-ту)Наливайко, Л.Р.; Голобутовський, Р.З.; Тарасенко, Ю.М.
ОЮКП_СIР.pdf.jpg2018Основи юридичної клінічної практики: метод. рек. для самост. та індивід. роботи (для студентів 4 курсу денної форми навчання юрид. фак-ту)Наливайко, Л.Р.; Голобутовський, Р.З.; Тарасенко, Ю.М.
БIБЛ_ПОКАЖЧИК_ТДП_2018.pdf.jpg2018Бібліографічний покажчик для написання курсових та наукових робіт з навчальної дисципліни «Теорія держави і права»Наливайко, Л.Р.; Наливайко, О.І.; Рибалкін, А.О.; Голобутовський, Р.З.; Чепік-Трегубенко, О.С.
IНФОРМАЦIЙНЕ ПРАВО_СЗ.pdf.jpg2018Інформаційне право: метод. рек. для підготовки до семінарських занятьГолобутовський, Р.З.; Грицай, І.О.; Тарасенко, Ю.М.
IНФОРМАЦIЙНЕ ПРАВО_СIР.pdf.jpg2018Інформаційне право: метод. рек. для підготовки до самостійної та індивідуальної роботиГолобутовський, Р.З.; Грицай, І.О.; Тарасенко, Ю.М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 30 з 30