Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 35 (Search time: 0.032 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
Підручник Т 2 Кримін процес.pdf.jpg2017Кримінальний процес. У 2-х ч. Ч. 2 Судове провадженняБерезняк, В.С.; Бойко, О.П.; Гаркуша, А.Г.; Захарко, А.В.; Кобзар, О.Ф.; Литвинов, В.В.; Кричун, Ю.А.; Рогальська, В.В.; Солдатенко, О.А.; Черняк, Н.П.; Федченко, В.М.
Порадник на перевірку.pdf.jpg2021Нормативне закріплення та побутове розуміння антикорупційної діяльності в Україні та інших країнах пострадянського просторуШаблистий, В.В.; Березняк, В.С.; Коваленко, А.В.
27.pdf.jpg2019Генеза проекту Кодексу злочинів проти миру і безпеки людства та його значення у міжнародному кримінальному законодавствіБерезняк, В.С.; Рец, В.В.
Чаплинський, Павлова, Березняк - Концептуальні засади методики.pdf.jpg2022Концептуальні засади методики розслідування кримінальних правопорушень у сфері нерухомості: теорія та практикаЧаплинський, К.О.; Павлова, Н.В.; Березняк, В.С.
Порядок_запити.pdf.jpg2017Порядок направлення запитів з надання міжнародної правової допомоги у кримінальному провадженніФедченко, В.М.; Павлова, Н.В.; Бойко, О.П.; Березняк, В.С.
5.pdf.jpg2019Кримінальна відповідальність за вчинення злочинів, передбачених ст. 304 КК України, у частині втягнення неповнолітніх у пияцтвоБерезняк, В.С.
62.pdf.jpg2021Фейк як інструмент інформаційної війни проти УкраїниБерезняк, В.С.; Пронічкіна, А.С.
9.pdf.jpg2020Особливості нормативно-правового забезпечення профілактики корупції в органах поліціїБерезняк, В.С.; Bereznyak, V.S.
2.pdf.jpg2020Щодо розуміння заходів щодо запобігання наркозлочинностіБерезняк, В.С.
21.pdf.jpg2020Застосування кримінально-правового примусу за протиправний вплив на результати офіційних спортивних змагань в епоху легалізації грального бізнесуБерезняк, В.С.; Рец, В.В.; Berezniak, V.S.; Rets, V.V.