Шиян А.Г. : [38] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

доцент

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 38 з 38
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
32.pdf.jpg2021Деякі слідчі помилки, допущені при проведенні огляду, як підстави для визнання доказів недопустимимиШиян, А.Г.
124.pdf.jpg2021Ефективне досудове розслідування як складова національної безпеки УкраїниЧерненко, А.П.; Шиян, А.Г.
38.pdf.jpg2021Питання захисту прав особи під час проведення оглядуЧерненко, А.П.; Шиян, А.Г.
50.pdf.jpg2020Викривач – новий учасник кримінального процесу у боротьбі з корупційними кримінальними правопорушеннямиЧерненко, А.П.; Шиян, А.Г.
14.pdf.jpg2020Висновок спеціаліста як процесуальне джерело доказів у кримінальному провадженніЧерненко, А.П.; Шиян, А.Г.
16.pdf.jpg2020Процесуальні джерела доказів у кримінальному провадженні: новели кримінального процесуального законодавства УкраїниШиян, А.Г.
15.pdf.jpg2020Щодо права засуджених до довічного позбавлення волі на умовно-дострокове звільнення від відбування покарання або заміну невідбутої частини покарання більш м’яким та його забезпечення в УкраїніЧерненко, А.П.; Шиян, А.Г.; Chernenko, A.P.; Shyyan, A.H.
Монографія_зброя_2020.pdf.jpg2020Кримінальна відповідальність за незаконний обіг зброїБереза, Ю.М.; Єфімов, М.М.; Кононець, В.П.; Новосад, А.С.; Пиріг, І.В.; Риб’янець, С.А.; Скок, О.С.; Соболь, О.І.; Чаплинський, К.О.; Черненко, А.П.; Шалгунова, С.А.; Шевченко, Т.В.; Шиян, А.Г.; Якушкін, В.А.
8.pdf.jpg2019Перекладач у кримінальному провадженні: національне закріплення та практика зарубіжних країнГулян, А.Д.; Шиян, А.Г.
25.pdf.jpg2019Про умовно-дострокове звільнення осіб, засуджених до довічного позбавлення воліСтруц, А.С.; Шиян, А.Г.
103.pdf.jpg2020Деякі особливості закінчення дізнання у кримінальних проступкахЧерненко, А.П.; Шиян, А.Г.; Гулян, А.Д.
41.pdf.jpg2020Окремі питання щодо строків досудового розслідуванняЧерненко, А.П.; Шиян, А.Г.
46.pdf.jpg2018Дещо про роботу юридичної клініки «Істина» ДДУВСШиян, А.Г.
57.pdf.jpg2017Чи можливий відбір зразків для експертизи в особи до її допиту як свідка?Шиян, А.Г.
25.pdf.jpg2018Щодо строків звернення із заявою про перегляд судового рішення за нововиявленими або виключними обставинами в кримінальному провадженніЧерненко, А.П.; Шиян, А.Г.
53.pdf.jpg2017Співвідношення оперативно-розшукової і приватної детективної діяльностіШиян, А.Г.
Методрекомендации ЄфімовВ.В.Бюджетная сфера Документ Microsoft Word.pdf.jpg2016Порядок і особливості документування та досудового розслідування кримінальних правопорушень у бюджетній сферіДараган, В.В.; Єфімов, В.В.; Северин, С.В.; Шиян, А.Г.
52.pdf.jpg2018Кримінальні процесуальні повноваження суддів щодо розгляду заяви про перегляд судового рішення за нововиявленими або виключними обставинами потребують певного удосконаленняЧерненко, А.П.; Шиян, А.Г.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 38 з 38