Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/11859
Назва: Методичні рекомендації щодо накладення поліцейськими адміністративних стягнень
Автори: Камишанський, О. Ю.
Шевяков, М. О.
Бахчев, К. В.
Каліман, М. Р.
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації щодо накладення поліцейськими адміністративних стягнень / О. Ю. Камишанський, М. О. Шевяков, К. В. Бахчев, М. Р. Каліман. – Дніпро : ДДУВС, 2023. – 60 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: адміністративне стягнення
процесуальний порядок накладення адміністративних стягнень поліцейськими
оскарження правопорушником накладеного адміністративного стягнення
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації підготовлено за ініціативи авторського колективу кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. У виданні окреслено рекомендації щодо застосування адміністративного стягнення у справах про адміністративні правопорушення, котрі належать до юрисдикційної діяльності працівників органів та підрозділів Національної поліції України та інших суб’єктів за підвідомчістю. Розкрито особливості оформлення та надано практичні поради щодо диференційованого підходу до застосування різних видів стягнень. Методичні рекомендації можуть стати у пригоді представникам правоохоронної системи України, а також використовуватися в освітньому процесі закладів вищої освіти України при викладанні дисциплін адміністративно-застосовної та адміністративно-тлумачної діяльності. Поряд із теоретичним матеріалом викладено запитання для самоконтролю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/11859
ISBN: 978-617-8035-45-7
Розташовується у зібраннях:Бахчев К.В.
Каліман М. Р.
Камишанський Олексій Юрійович
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Методичні рекомендації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
макет_метод рекомендації Шевяков.pdf1,23 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.