Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/11012
Назва: Внутрішньо переміщені особи Дніпропетровської області: гендерний портрет
Інші назви: Internally displaced personsof the dnipropetrovsk region: gender portrait
Автори: ДДУВС
Бібліографічний опис: Внутрішньо переміщені особи Дніпропетровської області: гендерний портрет: наук. вид. / ред. Л.Р. Наливайко, І.О. Грицай; за ініціативи та підтримки Фонду Конрада Аденауера. – Дніпро: ДДУВС, 2023. – 116 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: соціальна сфера
внутрішньо переміщена особа
гендерний портрет
зайнятість і працевлаштування
медична та психологічна допомога
міграція
громадський сектор
права і свободи внутрішньо переміщених осіб
Короткий огляд (реферат): Гендерний портрет Дніпропетровської області – це аналітична збірка, що включає актуальну соціально-демографічну статистику та особливості таких груп, як жінки і чоловіки. Зібрана інформація відтворює демографічні характеристики регіону та включає достовірні показники у таких сферах як політика та публічне управління, громадсько-політичне (суспільне) життя, зайнятість населення та рівень безробіття, охорона здоров’я, освіта, соціальний захист населення, статистика представництва жінок і чоловіків у правоохоронних органах. У збірці наведено результати унікальних міжнародних досліджень. Її перевагою є розроблені гендерними експертами узагальнення, висновки та рекомендації, які суттєво спрощують використання статистичних даних у нормотворчості, правозастосуванні, стратегічному плануванні та управлінні, освітній і науковій діяльності тощо. Видання розраховано на експертне середовище, представників органів державної влади та місцевого самоврядування, інститутів громадянського суспільства, науковців, освітян та здобувачів освіти, а також усіх тих, хто цікавиться проблематикою гендерної рівності в суспільстві та Дніпропетровському регіоні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/11012
ISBN: 978-617-8032-87-6
Розташовується у зібраннях:Звіти
Звіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Грант ВПО 20.02.23_НАПрН.pdf5,11 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.