Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/10963
Назва: Дотримання прав та свобод людини та громадянина в діяльності Національної поліції
Автори: Березняк, В.С.
Демичева, А.В.
Бібліографічний опис: Березняк В. С., Демичева А. В. Дотримання прав та свобод людини та громадянина в діяльності Національної поліції: аналітичний огляд / В.С. Березняк, А.В. Демичева. – Дніпро : ДДУВС, 2023. – 48 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: права та свободи людини і громадянина
Національна поліція України
Національна стратегія у сфері прав людини
порушення прав людини
дотримання прав і свобод людини
соціологія
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано законодавство України про принцип дотримання прав людини в діяльності Національної поліції України, щорічні звіти Голови Національної поліції (2017 – 2021 рр.) та звіт про діяльність поліції у межах реалізації Національної стратегії у сфері прав людини. За допомогою контент-аналізу виявлені проблеми дотримання прав людини у відділах поліції та ізоляторах тимчасового тримання, зафіксовані у звітах та пресрелізах Офісу Уповноваженого Верховної ради України з прав людини. Окремим блоком представлені результати соціологічних досліджень громадської думки про дотримання принципу прав людини працівниками поліції, проведені провідними громадськими правозахисними організаціями та опитування здобувачів вищої освіти ДДУВС, здійснене науковою лабораторією соціологічних та кримінально-правових досліджень Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Для науковців, здобувачів вищої освіти та широкого кола зацікавлених осіб.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/10963
Розташовується у зібраннях:Березняк В.С.
Демичева А. В.
Звіти
ЗВІТИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Аналітичний огляд_поліція та ПЛ.pdf1,04 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.