Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/10933
Назва: Нормативно-правове забезпечення діяльності поліції у сфері протидії сексуальному насильству над дітьми
Автори: Фурса, В.В.
Покайчук, В.Я.
Бібліографічний опис: Фурса В.В. Нормативно-правове забезпечення діяльності поліції у сфері протидії сексуальному насильству над дітьми : монографія / В.В. Фурса, В.Я. Покайчук. – Дніпро: ДДУВС, 2022. – 216 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: сексуальне насильство над дітьми
кримінальна відповідальність за сексуальне насильство над дітьми
протидія сексуальному насильству над дітьми
Національна поліція
Короткий огляд (реферат): Монографію присвячено захисту дітей від сексуальної експлуатації, насильства і розбещення, що є одним із пріоритетних завдань держави, закріплених у ратифікованих Україною міжнародно-правових документах. Ухвалення Законів України № 2334-VIII від 14.03.2018 та № 1256-IX від 18.02.2021 будучи реагуванням на відповідні міжнародно-правові акти, призвело до істотного оновлення нормативної складової кримінальноправової охорони статевої недоторканності особи. Також одним з ключових елементів оперативно-службової та службово-бойової діяльності органів та підрозділів Національної поліції України у сфері протидії сексуальному насильству над дітьми є попередження вчинення такого роду правопорушень та тактичні особливості їх виявлення, документування і реагування з урахуванням правильного оцінювання конкретних подій з подальшим прийняттям правомірних рішень та психологічної готовності до дій у ситуаціях різних ступенів ризику.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/10933
ISBN: 978-617-8032-89-0
Розташовується у зібраннях:Монографії
МОНОГРАФІЇ
Покайчук В.Я.
Фурса В.В.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
макет_монографія Покайчук_Фурса.pdf1,76 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.