Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/10749
Title: Щодо перспектив подальшого врегулювання порядку ввезення в Україну друкарської продукції та творів мистецтва їх авторами
Authors: Чвалюк, А.М.
Citation: Чвалюк А.М. Щодо перспектив подальшого врегулювання порядку ввезення в Україну друкарської продукції та творів мистецтва їх авторами / А.М. Чвалюк // Вісник Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка. 2020. – Вип. № 1 (89). – С. 212-220.
Issue Date: 2020
Publisher: ЛДУВС ім. Е.О. Дідоренка
Keywords: митна вартість
мито
друкарська продукція
культурні цінності
тимчасово окупована територія
Abstract: Стаття присвячена розгляду проблемних питань ввезення на митну територію України друкарської продукції та культурних цінностей з метою вільного обігу. Проведений аналіз показав, що існують неврегульовані питання щодо суб’єктного переліку осіб, які мають право подавати заяву на отримання дозволу на ввезення друкарської продукції. Запропоновано переглянути порядок нарахування мита на ввезені культурні цінності, фактурну вартість яких неможливо підтвердити рахунками. Сформульовано пропозиції до чинного законодавства щодо уніфікації термінології в базових законах, що визначають статус окупованих територій та осіб, які на них перебувають.
URI: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/10749
Appears in Collections:Наукові статті
НАУКОВІ СТАТТІ
Чвалюк А.М.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.pdf258,97 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.