Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/11011
Назва: Сучасні дослідження в глобалізаційному світі: наука для миру і безпеки
Автори: ДДУВС
Бібліографічний опис: Сучасні дослідження в глобалізаційному світі: наука для миру і безпеки: зб. тез Міжнар. форуму молодих учених (м. Дніпро, 2. груд. 2022 р.) / відп. ред. Є.В. Коваленко-Марченкова. – Дніпро : ДДУВС, 2023. – 293 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: медіаграмотність
воєнний стан
тактична підготовка
репродуктивні права людини
перебування іноземців та осіб без громадянства на території України
екстрадиція
національна безпека
державне управління
домашнє насильство
дискримінація
кримінальне провадження
геополітика
охорона громадського порядку
приватний детектив
Короткий огляд (реферат): Збірник тез доповідей «Сучасні дослідження в глобалізаційному світі: наука для миру і безпеки» створений за матеріалами Міжнародного форуму молодих учених, проведеного ДДУВС 02 грудня 2022 року. Серед учасників наукового заходу – представники Управління міграційної поліції, Начальник Головного управління державної міграційної служби в Дніпропетровській області, Національної поліції України, Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області. Долучилися до обговорення актуальної для суспільства теми представники ДДУВС. Участь у конференції також взяли представники вітчизняних та зарубіжних закладів вищої освіти: представник Великобританії, представник Болонського університету, Університету митної справи та фінансів, Харківського Національного університетув будівництва та архітектури, Київського фахового коледжу туризму та готельного господарства, Луцького національного технічного університету, Одеського національного технологічного університету, Національного авіаційного університету, Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара, Міжрегіональної Академії управління персоналом, Одеського національного морського університету, Київського національного університету Тараса Шевченка, Науководослідничного інституту вивчення проблем злочинності імені В.В. Сташиса, Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля, Вищого навчального закладу «Університету економіки та права «КРОК», Одеського державного університету внутрішніх справ, Національної Академії внутрішніх справ. У рамках конференції з власними доповідями виступили практики з Німеччини, Литви, Нідерландів, Азербайджану. У ході пленарного засідання обговорювалися актуальні питання методологічних та науково-практичних проблем для забезпечення миру та безпеки в Україні. Метою проведення міжнародного форуму було створення платформи для об‘єднання досвіду і потенціалу науковців та практиків, представників органів публічної влади та інститутів громадянського суспільства України та провідних держав світу з вирішення правових/соціальних/економічних проблем забезпечення національної та міжнародної безпеки; розробка пропозицій щодо шляхів підвищення рівня національної та міжнародної безпеки. Матеріали семінару можуть бути використані в науково-дослідній роботі та навчальному процесі спеціалізованих ВНЗ, а також у законотворчості та правоохоронній діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/11011
ISBN: 978-617-8035-15-0
Розташовується у зібраннях:Сучасні дослідження в глобалізаційному світі: наука для миру і безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зміна Збірник тез М〓жнароднии〓 форум .pdf3,24 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.