Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/10852
Назва: Причини та наслідки вчинення насильства по відношенню до дітей
Автори: Савенко, В.П.
Корогод, С.В.
Чорна, А.Г.
Толошна, Н.В.
Шаблистий, В.В.
Бібліографічний опис: Причини та наслідки вчинення насильства по відношенню до дітей : метод. рек. / В.Г. Савенко , С.В. Корогод , А.Г. Чорна , Н.В. Толошна , В.В. Шаблистий. - Дніпро: ДДУВС , 2023. - 94 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: протидія насильству щодо дітей
види насильства щодо дітей
система органів запобігання дитячому насильству
причини та наслідки вчинення насильства по відношенню до дітей в сім’ї
причини та наслідки вчинення насильства по відношенню до дітей в закладах освіти
попередження насильства по відношенню до дітей
наслідки вчинення насильства по відношенню до дітей
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації «Причини та наслідки вчинення насильства по відношенню до дітей» підготовлені за ініціативи авторського колективу наукової лабораторії соціологічних та кримінально-правових досліджень та кафедри кримінального права та кримінології Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ з метою надання науково обгрунтованих рекомендацій щодо виялення причин та умов, які зумовлюють вчинення насильства по відношенню до дітей, з’ясування негативних наслідків вчинення насильства щодо дітей, а також щодо підвищення ефективності застосування заходів запобігання цьому криміногенному явищу. В межах методичних рекомендацій, на досягнення їх мети авторами визначено правові засади протидії насильству щодо дітей, види насильства щодо дітей, систему органів запобігання дитячому насильству, з’ясовано причини та наслідки вчинення насильства по відношенню до дітей в сім’ї; виокремлено причини та наслідки вчинення насильства по відношенню до дітей в сім’ї в закладах освіти (школи, дитячі будинки); визначено заходи щодо попередження жорсткого поводження з дітьми та запропоновано окремі шляхи удосконалення їх застосування. Можуть бути використанні як навчальний матеріал в начальному процесі ЗВО України з особливими умовами навчання для оволодіння знаннями, напрацювання навиків майбутніх поліцеських (курсантів) та діючих поліцейськими (в межах підвищення кваліфікації) щодо вжиття заходів щодо виявлення, припинення та запобігання насильства щодо дітей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/10852
Розташовується у зібраннях:Корогод С.В.
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Методичні рекомендації
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Савенко В.П.
Чорна А.Г.
Шаблистий В.В.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні рекомендації_Насильство щодо дітей(1) (5) (1).pdf2,04 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.