Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/10472
Назва: Правозастосовна діяльність Національної поліції. Збірник тестових завдань
Автори: Сердюк, І.А.
Сердюк., Л.М.
Бібліографічний опис: Сердюк І.А. Правозастосовна діяльність Національної поліції. Збірник тестових завдань : навч.-метод. посіб. / І.А. Сердюк, Л.М. Сердюк. – Дніпро : ДДУВС, 2022. – 128 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: правозастосування
межі чинності нормативно-правових актів
застосування норм права
тлумачення норм права
юридичне аргументування
помилки правозастосування
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до програми навчальної дисципліни «Правозастосовча діяльність Національної поліції» й із урахуванням сучасних досягнень юридичної науки, плюралізму підходів до розуміння загальнотеоретичних категорій, що складають понятійно- категоріальний апарат теорій застосування норм права, тлумачення норм права, правових актів, юридичної аргументації, прогалин і колізій у законодавстві, юридичних помилок, а також положень чинного національного законодавства й юридичної практики. Його зміст складають тестові завдання, що у формі логічно-істинних та хибних суджень відображають теоретичні положення про сутність правових явищ, що становлять предмет вивчення цієї навчальної дисципліни. Пропоновані тестові завдання були апробовані в освітньому процесі ДДУВС, що здійснювався із використанням дистанційної форми навчання. Видання розраховано на здобувачів вищої освіти, науково-педагогічних працівників, усіх, хто цікавиться актуальними і проблемними питаннями тлумачення та застосування норм права.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/10472
ISBN: 978-617-8032-79-1
Розташовується у зібраннях:ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ
Підручники, навчальні посібники
Сердюк Лілія Миколаївна
Сердюк Ігор Анатолійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
макет_ПДНП (ТЕСТИ).pdf950,65 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.