Підручники, навчальні посібники : [23] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 23
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
БIБЛ_ПОКАЖЧИК_ТДП_2022.pdf.jpg2022Бібліографічний покажчик для написання курсових та наукових робіт з навчальної дисципліни «Теорія держави і права» (для здобувачів вищої освіти Навчально-наукового інституту права та інноваційної освіти та Навчально-наукового інституту заочного навчання та підвищення кваліфікації)Наливайко, Л. Р.; Грицай, І. О.; Голобутовський, Р. З.; Медяник, В. А.; Рибалкін, А. О.; Чепік-Трегубенко, О. С.
макет_ПДНП (ТЕСТИ).pdf.jpg2022Правозастосовна діяльність Національної поліції. Збірник тестових завданьСердюк, І.А.; Сердюк., Л.М.
ТДП_практикум_навч_посіб_2021.pdf.jpg2021Практикум з теорії держави і праваНаливайко, Л.Р.; Грицай, І.О.; Припутень, Д.С.; Чепік-Трегубенко, О.С.; Медяник, В.А.; Мінакова, Є.В.; Малихіна, А.І.
АП ТДП ПОКАЖЧИК.pdf.jpg2021Бібліографічний покажчик для написання курсових та наукових робіт з навчальної дисципліни «Актуальні проблеми теорії держави та права»Наливайко, Л.Р.; Грицай, І.О.; Наливайко, О.І.; Чепік-Трегубенко, О.С.
ТДП_навч_посіб_2020.pdf.jpg2020Теорія держави і права в тестових завданняхНаливайко, Л.Р.; Грицай, І.О.; Наливайко, О.І.; Чепік-Трегубенко, О.С.; Касяненко, Є.В.; Орєшкова, А.Ф.; Зєлєніна, М.В.; Малихіна, А.І.
Навч метод посіб  ТДП (ТЕСТИ) ОСТАТОЧН 6 травня на друк.pdf.jpg2020Теорія держави і права. Збірник тестових завдань. Частина ІІБоняк, В.О.; Сердюк, І.А.; Сердюк, Л.М.; Жеглінська, Т.О.
БIБЛ_ПОКАЖЧИК_ТДП.pdf.jpg2020Бібліографічний покажчик для написання курсових та наукових робіт з навчальної дисципліни «Теорія держави і права»Наливайко, Л.Р.; Грицай, І.О.; Чепік-Трегубенко, О.С.
Талдикін Теорія влади пос. 2020.pdf.jpg2020Теорія влади. Структурно-логічні схеми і таблиціТалдикін, О.В.
КУЗЬМЕНК В.В. ТЕОРЕТИЧНI ОСНОВИ.....ПОСIБНИК ОСТАТОЧН ВАРIАНТ_pravka.pdf.jpg2020Теоретичні основи соціальних наукових проєктів античностіКузьменко, В.В.; Боняк, В.О.; Сердюк, І.А.
ТДП_схеми 2020.pdf.jpg2020Теорія держави і права в схемах та таблицяхНаливайко, Л.Р.; Припутень, Д.С.; Грицай, І.О.; Ільков, В.В.; Голобутовський, Р.З.; Наливайко, О.І.; Обушко, В.В.; Чепік-Трегубенко, О.С.
ТДП ч. 2 (1).pdf.jpg2020Загальна теорія праваОрлова, О.О.; Кучук, А.М.; Мінченко, О.В.
ТППЗ_покажчик_24.02.2020.pdf.jpg2019Бібліографічний покажчик для написання наукових робіт з навчальної дисципліни «Теорія та практика правозастосування»Наливайко, Л.Р.; Наливайко, О.І.; Рибалкін, А.О.; Чепік-Трегубенко, О.С.
ТППЗ_навч_посiб_27.02.2020.pdf.jpg2019Теорія та практика правозастосування у тестових завданняхНаливайко, Л.Р.; Голобутовський, Р.З.; Наливайко, О.І.; Малихіна, А.І.; Обушко, В.В.
НАВЧ МЕТОД ПОСIБ  ТДП (ТЕСТИ).pdf.jpg2019Теорія держави і права. Збірник тестових завдань. Частина 1Боняк, В.О.; Лантух, І.С.; Сердюк, І.А.; Христова, Ю.В.
ТППЗ_2017.pdf.jpg2017Теорія та практика правозастосування у тестових завданняхНаливайко, Л.Р.; Голобутовський, Р.З.; Звягіна, Е.В.; Кузьміна, І.С.; Наливайко, О.І.; Чепік-Трегубенко, О.С.
ТДП_НАВЧ_ПОСIБ.pdf.jpg2018Теорія держави і права в тестових завданняхНаливайко, Л.Р.; Голобутовський, Р.З.; Наливайко, О.І.; Чепік-Трегубенко, О.С.; Касяненко, Є.В.; Орєшкова, А.Ф.; Звягіна, Е.В.
БIБЛ_ПОКАЖЧИК_ТДП_2018.pdf.jpg2018Бібліографічний покажчик для написання курсових та наукових робіт з навчальної дисципліни «Теорія держави і права»Наливайко, Л.Р.; Наливайко, О.І.; Рибалкін, А.О.; Голобутовський, Р.З.; Чепік-Трегубенко, О.С.
НП Тлумачення.pdf.jpg2016Теорія та практика правозастосування. Тлумачення Конституції УкраїниНаливайко, Л.Р.; Грицай, І.О.; Наливайко, О.І.; Ганзицька, Т.С.; Чепік-Трегубенко, О.С.; Байрачна, В.В.; Касяненко, Є.В.
БП_ТППЗ.pdf.jpg2017Бібліографічний покажчик з навчальної дисципліни «Теорія та практика правозастосування»Наливайко, Л.Р.; Чепік-Трегубенко, О.С.; Касяненко, Є.В.
МСПД перепелкин.pdf.jpg2018Міжнародне співробітництво у сфері правоохоронної діяльностіПерепьолкін, С.М.; Паршутін, Є.Г.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 23