Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/5585
Назва: Ювенальна політика в Україні: адміністративно-правові засади формування та реалізації
Автори: Опацький, Р.М.
Бібліографічний опис: Опацький Р.М. Ювенальна політика в Україні: адміністративно-правові засади формування та реалізації : монографія / Р.М. Опацький ; ред. Б.О. Логвиненко. – Дніпро : ДДУВС, 2020. – 520 с.
Дата публікації: 2020
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: ювенальна політика
суб’єкти ювенальної політики
права дитини
охорона прав дитини
публічне адміністрування
публічний контроль
ювенальне право
Короткий огляд (реферат): Висвітлено адміністративно-правові засади формування та реалізації ювенальної політики в Україні. Визначено поняття та специфіку ювенальної політики як об’єкта адміністративно-правової реалізації. Розглянуто елементи адміністративно-правового механізму та засад формування та реалізації ювенальної політики в Україні, систематизовано основні напрями адміністративної діяльності державних установ та громадських організацій. Проаналізовано зарубіжний досвід та сформульовано передумови і пріоритети його запозичення в Україні, а також окреслено основні напрями щодо оптимізації адміністративно-правової реалізації ювенальної політики в Україні. Призначено для науковців, викладачів і студентів, юристів-практиків, широкого кола читачів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/5585
ISBN: 978-617-7665-98-3
Розташовується у зібраннях:МОНОГРАФІЇ
Монографії
Опацький Роман Миколайович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
монографія Опацький 03.11.pdf3,74 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.