Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/5114
Назва: Кримінально-правова характеристика та запобігання незаконній діяльності у сфері трансплантації
Автори: Мислива, О.О.
Бібліографічний опис: Мислива О.О. Кримінально-правова характеристика та запобігання незаконній діяльності у сфері трансплантації : монографія. / О.О. Мислива. – Дніпро: ДДУВС, 2019. – 220 с.
Дата публікації: 2019
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: трансплантація
злочини проти особистості
кримінально-правовий аналіз злочинів у сфері трансплантації
кримінологічне запобігання незаконній діяльності у сфері трансплантації
розслідування злочинів у сфері трансплантації
Національне центральне бюро Інтерполу
Короткий огляд (реферат): Викладено погляди на розвиток, сучасний стан та перспективи кримінально-правової охорони діяльності у сфері трансплантації в контексті міжнародного та національного законодавства. Центральне місце відведено виявленню та розслідуванню незаконної діяльності у сфері трансплантації. На підставі кримінально-правового аналізу та кримінологічної теорії запропоновано цілісну концепцію з удосконалення національного законодавства та заходів загального і спеціально-кримінологічного запобігання злочинам у сфері трансплантації, висвітлення нових методів їх виявлення та документування відділами боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, використання можливостей Національного центрального бюро Інтерполу Національної поліції України. Для вчених і викладачів навчальних закладів МВС та юридичних спеціальностей; для ад’юнктів, аспірантів, здобувачів, курсантів і студентів, керівників органів і підрозділів Національної поліції. Може бути корисною для усіх, хто опікується проблемами у сфері трансплантації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/5114
ISBN: 978-617-7665-81-5
Розташовується у зібраннях:Мислива О.О.
Монографії
Монографії
МОНОГРАФІЇ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мислива_моногр_макет.pdf2,23 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.