Наукові статті : [71] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 71 з 71
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2.pdf.jpg2019Державний сільськогосподарський кредит в ході столипінського землевпорядкування на українських землях Російської імперіїСеліхов, Д.А.; Selikhov, D.
13.pdf.jpg2018Терор як спосіб девальвації цінності людського життя в умовах сталінського тоталітарного режиму (історико-правовий аспект)Долгорученко, К.О.; Рец, В.В.; Dolgoruchenko, K.O.; Rets, V.V.
24.pdf.jpg2018Розвиток правового регулювання цивільних відносин в УкраїніКарпенко, Р.В.
3.pdf.jpg2018Організація та функціонування органів, що здійснювали карально-репресивні та правоохоронні функції, у радянській правовій доктриніБоняк, В.О.; Bonyak, V.O.
2018Форма держави відповідно до Пактів і конституції прав і вольностей Запорозького ВійськаТалдикін, О.В.; Taldykin, A.V.
2 Долгорученко.pdf.jpg2018Цілі інформаційно-аналітичної розвідувальної діяльності спецвідділу «Вінета» в юридичних документах Третього Райху: історико-правовий аспектДолгорученко, К.О.; Сахно, А.О.; Dolgoruchenko, K.O.; Sakhno, A.O.
41.pdf.jpg2018Вивчення правової держави крізь призму історичного аналізуЦиганков, Д.В.
3.pdf.jpg2017Стан наукових досліджень феномену організації та функціонування органів, які здійснювали карально-репресивні та правоохоронні функції на теренах України у період національно-визвольних змагань (1917-1921 рр.)Боняк, В.О.; Bonyak, V.O.
4.pdf.jpg2018Види покарань за Руською ПравдоюОрел, Ю.В.
14.pdf.jpg2017Вплив нацистської пропаганди на правосвідомість українців в умовах окупаціїДолгорученко, К.О.; Dolgoruchenko, K.O.
3.pdf.jpg2017Стан наукових досліджень питання організації та функціонування органів, які здійснювали карально-репресивні та правоохоронні функції на теренах України у дореволюційний період (до 1917 р.)Боняк, В.О.; Bonyak, V.O.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 71 з 71