12.00.08 – кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право : [17] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 17 of 17
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
Бондаренко_ОС_автореферат.pdf.jpg2021Концепція кримінально-правової протидії корупції в Україні.Бондаренко, О. С.; Bondarenko, O. S.
Виноградова С.О._автореф.pdf.jpg2019Гуманізація системи покарань в умовах євроінтеграційних процесівВиноградова, С. О.; Vinogradovа, S. О.
Вербенський_автореф.pdf.jpg2010Транснаціональна злочинність: кримінологічна характеристика та шляхи запобіганняВербенський, М.Г.; Verbens’kyi, M.G.
Васілін Є.М_автореф.pdf.jpg2018Доведення банку до неплатоспроможності: соціальна обумовленість криміналізації, аналіз складу злочинуВасілін, Є.М.; Vasilin, Ye. M.
Автореферат-Бабанін.pdf.jpg2008Кримінальна відповідальність за порушення чинних на транспорті правилБабанін, С.В.; Babanin, S.V.
Алешина_автореф.pdf.jpg2007Провокація злочину (кримінально-правове дослідження)Альошина, О.І.; Alyoshina, O.I.
Автореферат-Берднік І.В..pdf.jpg2020Кримінально-правова охорона водних ресурсівБерднік, І. В.; Berdnik, I.V.
Ареф Бондаренко 10032020.pdf.jpg2020Теорія та практика вирішення податкових спорів: концептуальні засадиБондаренко, О. М.; Bondarenko, O. M.
Автреф_Андрушко.pdf.jpg2021Злочини проти волі, честі та гідності особи (кримінально-правове та кримінологічне дослідження)Андрушко, А. В.; Andrushko, A. V.
Автореферат_Булгакова Ю.М._16.09.pdf.jpg2023Кримінологічна характеристика та запобігання кримінальним правопорушенням, що вчиняють внутрішньо переміщені особи в УкраїніБулгакова, Ю. М.; Bulhakova, Yu. M.
aref-Кушниренко.pdf.jpg2023Кримінологічна характеристика та запобігання умисним посяганням на життя людиниКушніренко, Р.О.; Kushnirenko, R. O.
Александрова_ареф.pdf.jpg2018Кримінальна відповідальність за ухилення від призову за мобілізацієюАлександрова, А.Ю.; Aleksandrova, A.Yu.
Автореферат_Авраменко.pdf.jpg2011Кримінально-виконавча характеристика покарання у виді арештуАвраменко, А. М.
Автореферат-Буртовой М.О.pdf.jpg2010Документ як предмет злочинів у сфері господарської діяльності.Буртовой, М.О.; Burtovoy, M.О.
автореферат Белая(Христова).pdf.jpg2010Кримінальна відповідальність за групові злочиниБіла, Ю.В.; Bila, Yu.V.
Автореферат  Баклан І.В..pdf.jpg2007Кримінологічна характеристика та попередження злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів, що вчинюються неповнолітнімиБаклан, І.В.; Baklan, I.
Абросимова_автореферат.pdf.jpg2009Злочинність неповнолітніх та запобігання їй на регіональному рівніАбросімова, Ю.А.; Abrosimova, Yu. A.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 17 of 17