12.00.08 – кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право : [17] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 17 з 17
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
Бондаренко_ОС_автореферат.pdf.jpg2021Концепція кримінально-правової протидії корупції в Україні.Бондаренко, О. С.; Bondarenko, O. S.
Виноградова С.О._автореф.pdf.jpg2019Гуманізація системи покарань в умовах євроінтеграційних процесівВиноградова, С. О.; Vinogradovа, S. О.
Вербенський_автореф.pdf.jpg2010Транснаціональна злочинність: кримінологічна характеристика та шляхи запобіганняВербенський, М.Г.; Verbens’kyi, M.G.
Васілін Є.М_автореф.pdf.jpg2018Доведення банку до неплатоспроможності: соціальна обумовленість криміналізації, аналіз складу злочинуВасілін, Є.М.; Vasilin, Ye. M.
Автореферат-Бабанін.pdf.jpg2008Кримінальна відповідальність за порушення чинних на транспорті правилБабанін, С.В.; Babanin, S.V.
Алешина_автореф.pdf.jpg2007Провокація злочину (кримінально-правове дослідження)Альошина, О.І.; Alyoshina, O.I.
Автореферат-Берднік І.В..pdf.jpg2020Кримінально-правова охорона водних ресурсівБерднік, І. В.; Berdnik, I.V.
Ареф Бондаренко 10032020.pdf.jpg2020Теорія та практика вирішення податкових спорів: концептуальні засадиБондаренко, О. М.; Bondarenko, O. M.
Автреф_Андрушко.pdf.jpg2021Злочини проти волі, честі та гідності особи (кримінально-правове та кримінологічне дослідження)Андрушко, А. В.; Andrushko, A. V.
Автореферат_Булгакова Ю.М._16.09.pdf.jpg2023Кримінологічна характеристика та запобігання кримінальним правопорушенням, що вчиняють внутрішньо переміщені особи в УкраїніБулгакова, Ю. М.; Bulhakova, Yu. M.
aref-Кушниренко.pdf.jpg2023Кримінологічна характеристика та запобігання умисним посяганням на життя людиниКушніренко, Р.О.; Kushnirenko, R. O.
Александрова_ареф.pdf.jpg2018Кримінальна відповідальність за ухилення від призову за мобілізацієюАлександрова, А.Ю.; Aleksandrova, A.Yu.
Автореферат_Авраменко.pdf.jpg2011Кримінально-виконавча характеристика покарання у виді арештуАвраменко, А. М.
Автореферат-Буртовой М.О.pdf.jpg2010Документ як предмет злочинів у сфері господарської діяльності.Буртовой, М.О.; Burtovoy, M.О.
автореферат Белая(Христова).pdf.jpg2010Кримінальна відповідальність за групові злочиниБіла, Ю.В.; Bila, Yu.V.
Автореферат  Баклан І.В..pdf.jpg2007Кримінологічна характеристика та попередження злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів, що вчинюються неповнолітнімиБаклан, І.В.; Baklan, I.
Абросимова_автореферат.pdf.jpg2009Злочинність неповнолітніх та запобігання їй на регіональному рівніАбросімова, Ю.А.; Abrosimova, Yu. A.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 17 з 17