Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/10594
Назва: Адміністративно-правове регулювання медичного забезпечення поліцейських в Україні
Автори: Бобрішова, Л.В.
Бібліографічний опис: Бобрішова Л.В. Адміністративно-правове регулювання медичного забезпечення поліцейських в Україні : монографія / Л.В. Бобрішова. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2023. – 208 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Видавничий дім «Гельветика»
Ключові слова: медичне забезпечення поліцейських
система медичного забезпечення поліцейських
суб’єкти медичного забезпечення поліцейських
складові медичного забезпечення поліцейських
європейський досвід медичного забезпечення поліцейських
медичне забезпечення поліцейських в умовах воєнного стану
Короткий огляд (реферат): У монографії розглянуто адміністративно-правове регулювання медичного забезпечення поліцейських в Україні. Розкрито сутність та особливості реалізації права на охорону здоров’я державними службовцями в Україні. Визначено нормативно-правову основу медичного забезпечення поліцейських в Україні.. Розкрито поняття і складові медичного забезпечення поліцейських в Україні. Охарактеризовано сучасну систему медичного забезпечення поліцейських в Україні. Визначено форми і методи діяльності суб’єктів медичного забезпечення поліцейських в Україні. Здійснено характеристику окремих складових медичного забезпечення поліцейських в Україні. Визначено перспективні напрямки удосконалення медичного забезпечення поліцейських в Україні. Проаналізовано європейський досвід медичного забезпечення поліцейських та охарактеризовано медичне забезпечення поліцейських в умовах воєнного стану. Монографія представлятиме інтерес для здобувачів вищої освіти, поліцейських, медичних працівників, юристів та фахівців з публічного адміністрування, а також усіх, хто цікавиться проблемами адміністративного, поліцейського та медичного права.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/10594
ISBN: 978-617-554-082-4
Розташовується у зібраннях:Бобрішова (Андруш) Л. В.
МОНОГРАФІЇ
Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бобрішова Л.В._Адміністративно-правове регулювання_мон.pdf3,02 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.