Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 10.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
Затверджена Метод.вказівка Клінічна психологія.pdf.jpg2022Методичні вказівки з навчальної дисципліни «Клінічна психологія» розроблено відповідно до місця та значення дисципліни за структурнологічною схемою, передбаченою освітньо-професійною програмою бакалавра з напряму підготовки 053 «Психологія».Корнієнко, В.В.
Екстремальні ситуації(навчально-практичні рекомендації).pdf.jpg2020Психологічні рекомендації працівнику Національної поліції під час дій в екстремальних умовахШинкаренко, І.О.
МР_Кризова психологія.pdf.jpg2023Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Клінічна психологія»Бурлакова, І. А.; Корнієнко, В. В.
МР «Практикум із загальної психології».pdf.jpg2023Методичні вказівки до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Практикум із загальної психології»Бондаренко, Н. П.
МР_Істолрія психології.pdf.jpg2024Навчально-методичні вказівки з навчальної дисципліни «Історія психології»Горіна, О. Т.
МР Психологія тероризму та війни .pdf.jpg2023Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Психологія та соціологія тероризму та війни»Корнієнко, В. В.; Шумейко, О. М.
Методичні рекомендації з дисц.патопсихол.діагн..pdf.jpg2023Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Патопсихологічна діагностика»Корнієнко, В. В.; Кириченко, С. В.
методичні рек. психотер психогенних розл..pdf.jpg2023Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Психологія та психотерапія психогенних розладів»Корнієнко, В. В.; Кириченко, С. В.
Горіна О.Т. МР з Пенітенціарної дисципліни.pdf.jpg2023Навчально-методичні вказівки з навчальної дисципліни «Пенітенціарна психологія»Горіна, О. Т.
МР_Методи дослідження в психології.pdf.jpg2023Методичні рекомендації до проведення лекційних занять з навчальної дисципліни «Методи дослідження в психології»Бондаренко, Н. П.; Шумейко, О. М.