Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/13234
Назва: Навчання технікам фізичного примусу здобувачів вищої освіти у закладах зі специфічними умовами навчання
Автори: Чоботько, І. І.
Анісімов, Д. О.
Чоботько, М. А.
Бібліографічний опис: Навчання технікам фізичного примусу здобувачів вищої освіти у закладах зі специфічними умовами навчання: метод. рек. до практ. та самост. занять для здобувачів. вищ. освіти зі спец. 262 «Правоохоронна діяльність» / уклад. І.І. Чоботько, Д. О. Анісімов, М. А. Чоботько. – Дніпро : ДДУВС, 2024. – 58 с.
Дата публікації: 2024
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: спеціальна фізична підготовка
ситуативні моделі
тактична розминка
загальна фізична розминка
спеціальна фізична підготовка
фізичний примус
Короткий огляд (реферат): Представлено теоретичний матеріал та практичні завдання для засвоєння та вдосконалення навичок здобувачами закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання, щодо прийомів звільнення від захватів та обхватів правопорушників з подальшим їх затриманням. Описані вимоги безпеки під час навчального процесу при виконанні вправ. Подані методичні рекомендації призначені для допомоги здобувачам та науково педагогічним працівникам у вивченні та вдосконаленні техніки звільнення від захватів та обхватів правопорушників з подальшим їхнім затриманням, які є корисними для використання у повсякденній службовій практиці зі спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність». Методичні рекомендації призначені для ЗВО, які опановують навчальні дисципліни «Спеціальна фізична підготовка» та «Тактико-спеціальна підготовка» зі спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/13234
Розташовується у зібраннях:Анісімов Дмитро Олексійович
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Методичні рекомендації
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Чоботько М.А.
Чоботько І.І.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МР_Чоботько_ІІ_Чоботько_МА_Анісімов_ДО.pdf2,32 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.