Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/11498
Назва: Глобалізація, євроінтеграція та сталий розвиток
Автори: Шевченко, С. О.
Сидоренко, Н. С.
Липовська, Н. А.
Бібліографічний опис: Шевченко С. О. Глобалізація, євроінтеграція та сталий розвиток : навч. посіб. / С. О. Шевченко, Н. С. Сидоренко, Н. А. Липовська. – Дніпро : ДДУВС, 2023. – 344 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: глобалізація
глобальне управління
міжнародне регулювання відносин
внутрішня політика
організація Північноатлантичного договору (НАТО)
глобальні ризики
міжнародний тероризм
євроінтеграція
боротьба з тероризмом
Європейський Союз
стратегія сталого розвитку
принципи сталого розвитку
інвестиції в зростання
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник підготовлено відповідно до програми дисципліни «Глобалізація, євроінтеграція та сталий розвиток». Розраховано на студентів та слухачів, які навчаються за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» на першому рівні вищої освіти. Посібник містить окремі розділи/теми, вивчення яких дозволяє сформувати необхідний обсяг загальних та спеціальних компетентностей, передбачених Державним стандартом (наказ МОН № 1172 від 29.10.2018 р.). З-поміж них такі важливі, як: здатність зберігати та примножувати моральні, культурні, наукові цінності і досягнення суспільства на основі розуміння історії та закономірностей розвитку предметної галузі, її місця у загальній системі знань про природу і суспільство та у розвитку суспільства, техніки і технологій, здатність реалізувати свої права і обов’язки як члена суспільства, усвідомлювати цінності громадянського (вільного демократичного) суспільства та необхідність його сталого розвитку, верховенства права, прав і свобод людини і громадянина в Україні. Матеріал посібника сприятиме засвоєнню освітньої програми, стане у нагоді при підготовці до атестації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/11498
ISBN: 978-617-8035-25-9
Розташовується у зібраннях:Липовська Н. А.
ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ
Підручники, навчальні посібники
Сидоренко Н.С.
Шевченко С.О.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
макет_ГЕС_посібн.pdf2,11 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.