Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/10815
Назва: Методика розслідування крадіжок з автотранспортних засобів
Автори: Дрозд, В.Ю.
Чаплинський, К.О.
Бібліографічний опис: Дрозд В.Ю. Методика розслідування крадіжок з автотранспортних засобів: проблеми теорії та практики : монографія / В.Ю. Дрозд, К.О. Чаплинський, – Одеса : Видавництво «Юридика», 2023. – 306 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Видавництво «Юридика»
Ключові слова: криміналістична характеристика крадіжок з автотранспортних засобів
слідова картина крадіжок з автотранспортних засобів
особа злочинця
розслідування крадіжок з автотранспортних засобів
слідчі (розшукові) дії
огляд місця події
допит
використання спеціальних знань
відшкодування шкоди, завданої крадіжками з автотранспортних засобів
Короткий огляд (реферат): Наукову розробку присвячено аналізу складного й багатоаспектного явища – розслідуванню крадіжок з автотранспортних засобів. У дослідженні, з урахуванням сучасного стану розвитку теорії кримінального процесу та науки криміналістики окреслено особливості розслідування відповідних протиправних діянь. Вирізнено й охарактеризовано складові криміналістичної характеристики крадіжок з автотранспортних засобів. Значну увагу зосереджено на способах, обстановці та слідовій картині крадіжок. Вирізнено особу злочинця (крадія). Розкрито особливості планування і організації розслідування кримінальних проваджень визначеної категорії. З’ясовано проблемні питання взаємодії слідчих з оперативними та іншими підрозділами Національної поліції у кримінальному провадженні. Запропоновано тактику проведення окремих слідчих (розшукових) дій та процесуальних заходів. Визначено процесуальний порядок відшкодування шкоди, завданої крадіжками з автотранспортних засобів. Для науковців, викладачів, здобувачів ЗВО зі специфічними умовами навчання, аспірантів, ад’юнктів і докторантів, працівників органів прокуратури, слідчих, працівників оперативних підрозділів Національної поліції України, усіх тих, хто виявляє інтерес до юридичної науки та правозастосовної практики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/10815
ISBN: 978-617-8263-16-4
Розташовується у зібраннях:МОНОГРАФІЇ
Монографії
Чаплинський Костянтин Олександрович



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.