Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/9676
Назва: Принцип гласності і відкритості діяльності органів судової влади
Автори: Коршун, А.О.
Бібліографічний опис: Коршун А.О. Принцип гласності і відкритості діяльності органів судової влади: монографія / А.О. Коршун. - Київ: «Хай-Тек Прес», 2022. - 192 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Хай-Тек Прес
Ключові слова: принцип гласності
принцип відкритості
органи судової влади
механізм реалізації принципу гласності і відкритості
електронне правосуддя
взаємодія суду та засобів масової інформації
Короткий огляд (реферат): Монографія присвячена дослідженню принципу гласності і відкритості діяльності органів судової влади. Розкрито сутність та юридичний зміст принципу гласності і відкритості діяльності органів судової влади, його місце в системі принципів діяльності органів судової влади, проведено комплексний аналіз наукових досліджень принципу гласності і відкритості діяльності органів судової влади. В монографії охарактеризовано механізм реалізації принципу гласності і відкритості діяльності органів судової влади з позицій різних наукових підходів, а також проаналізовано правову основу забезпечення принципу гласності і відкритості діяльності органів судової влади. Здійснено порівняльно-правовий аналіз вітчизняних та зарубіжних концепцій електронного правосуддя, визначено інноваційні заходи з вирішення проблем у сфері розвитку інформатизації судової системи. Охарактеризовано інформаційно-правову політику у сфері судочинства, запропоновано правові та організаційні форми взаємодії судової влади та ЗМІ. Видання розраховано на науковців, органи державної влади та органи місцевого самоврядування, викладачів, здобувачів вищої освіти, громадські організації, а також усіх тих, хто цікавиться проблематикою судочинства в Україні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.dduvs.in.ua/handle/123456789/9676
ISBN: 978-966-910-46-7
Розташовується у зібраннях:Коршун А. О.
МОНОГРАФІЇ
Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1660038085948129.pdf1,08 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.